Haberler

Şirin Payzın: HDP'lileri Ekrana Çıkaramıyoruz

Güncelleme:
Abone Ol

Şirin Payzın, Etyen Mahçupyan'ın ''Basın özgürdür. Siz kimi isteyip de programa çıkaramıyorsunuz?'' sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi.

CNN Türk'te "Ne Oluyor?" programında Şirin Payzın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski başdanışmanı Etyen Mahçupyan'ı konuk olarak ağırlarken, HDP ile ilgili sözleri sosyal medyada deprem etkisi yaptı.

HDP'LİLERİ ÇIKARAMIYORUZ

Basın özgürlüğüne dair değerlendirmelerde bulunan Mahçupyan'ın "Basın özgürdür. Kimi isteyip de ekrana çıkaramıyorsunuz?" sorusuna yanıt veren Şirin Payzın, "Mesela HDP'lileri CNN Türk'e çıkaramıyoruz" dedi.

BAĞLAMA ÇALDIĞI PROGRAM

Bu yorumun hemen ardından sosyal medya üzerinden binlerce kullanıcı, Şirin Payzın'a konuk ettiği HDP'lileri bir bir sıraladı. En çok paylaşılan görüntüler ise CNN Türk'te Selahattin Demirtaş'ın 'bağlama' çaldığı o program oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Etyen Mahçupyan Şirin Payzın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (136)

tracers:

bu kadın tam bir vatan hainidir !

Yanıtla5839
ALİ:

NERESİ DELİ KANLIDIR.

25
AZAD ÖZGÜR:

Herkes Moderator olur, ama Şirin payzin olamaz Tebrik ederim Cesur yürek Şirin hanım..

Yanıtla3655
Kılıçtaroğlu mu karabulut mu:

Sizin olsun o yürekli yalancı.ben istemem şirin alın sizin olsun.beyni hasta bu kadının.

2922
UĞUR:

Çıkarsanız ne çıkarmasanız ne hergün zaten yeterince hdp propagandası yapıyorsunuz. Bir Cnntürk diğeride Kanal d şirin gösterdikce gösteriyorsunuz Bu Hdpyi birde çıkmış halen nediyorsunuz hdp zaten terördür çıkarsan ne çıkarmasan ne

Yanıtla6612
SELEN AHSRET:

en buyuk terörist akp ve yandasları

Yanıtla3046
tt:

çok şey kaybetmiyorsun çağırırsın o zaman kendinizçalar kendiniz söylersiniz çagrıcaksında ne olacak üç beş çapulcuyu memnun edeceksin kalan milyonlarıda sinir edeceksin bırakın bu pkk lieri şirin gösterme çabasını. millet her gün şehit verirken lanet okurken bunları milletin gözüne sokmak istiyorsunuz. siz yapın sanatçı haberlerini

Yanıtla656
VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR:

Kim tanırdı bunları hepsini siz tanıttınız millete. . .

Yanıtla2643
az araştırın:

yok la cahil cahil yorum yapmayın 2 aydır hiçbir hdp li tartışma programlarına katılamıyor yasak

Yanıtla1652
Adınızı Yazın:

Helal sana CNN helal be

Yanıtla3830
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title