Haberler

Şirin Payzın'ın Programına Katılacak Onur Kılıç Gözaltına Alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Birleşik Haziran Hareketi'nin "Laik eğitim" için yaptığı boykot çağrısının ardından Haziran İzmir Yürütme Kurulu Üyesi Onur Kılıç gözaltına alındı. Kılıç, CNN Türk'te Şirin Payzın'ın programına katılacaktı.

Birleşik Haziran Hareketi'nin (BHH) çağrısıyla Alevi dernekleri, siyasi partiler ve birçok sivil toplum örgütü yarın "laik eğitim" için okulları boykot edecek. Boykot kapsamında öğrenciler ve öğretmenler yarın okullara gitmeyecek. Boykottan önce ise bugün İzmir'de Haziran İzmir Yürütme Kurulu Üyesi Onur Kılıç gözaltına alındı. Kılıç, akşam CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor" programına katılacaktı.

(Birleşik Haziran Hareketi'nin üyesi Onur Kılıç)

11 OCAK EYLEMİNDEN DOLAYI GÖZALTINA ALINDI

Kılıç'ın gözaltı gerekçesi olarak, 11 Ocak eyleminde 'Katil, Hırsız' sloganını atmak gösterildi. Gözaltına alınan Onur Kılıç, İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şirin Payzın da Twitter hesabından yaşanan gözaltılara ilişkin şunları yazdı:

"Bu akşam Ne Oluyor'a konuk olarak katılacak İzmir Birleşik Haziran hareketi sözcüsü Onur Kılıç polis tarafından göz altına alındı. Boykot afişi asanlara da da gözaltı var. İç güvenlik yasası ya çıkacak ya çıkacak denmişti daha çıkmadan kokusu geldi."

İşte Payzın'ın o tweet'leri:


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Şirin Payzın Onur Kılıç İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (51)

bitlislimobilWeb@haberler.com:

Okullarda sanki dini eğitim var, ulan zaten eğitim laiklik üzerine kurulu.

Yanıtla1866
osmanlimobilWeb@haberler.com:

CNNTURK denen YAHUDİ kanalının MÜSLÜMAN bir ülkede fitne fesat kışkırtıcı yayınlarına artık DUR demenin vakti geldi KAHROLSUN CNNTURK .

Yanıtla4725
anılmobilWeb@haberler.com:

Bu nasıl bir mantıktır yaa. Adamlardaki keyfiliğe bak kafalarına göre içeri atıyorlar milleti. Freni patladı bunların bakalım memleket nereye gidecek

Yanıtla2640
bilooomobilWeb@haberler.com:

Ulan dinsizler bunlar okulu boykot edenlerde dinsiz imansiz...allahtan korkmayanlar bunlar....

Yanıtla3625
adana limobilWeb@haberler.com:

Şirin hanım önce yazı yazmasını öğrensin. Ne o “da da“

Yanıtla3328
ERGANİLİ:

BİZ BU MALUMLARI ÇALMAYACAKLAR, DÜRÜSTLER, ADİLLER, , EŞİTLER DİYE SEÇMİŞTİK, YOKSA BENMİ YANILIYORUM. . .

Yanıtla2330
KutucuMobil-IOS:

Hırsız var namaz kılan hırsız hemde abdesli

Yanıtla2822
OSMANLI GERİ DÖNÜYOR:

ortalıgı karıştırmak için yeni bi sebepleri oldu hainlerin. . . hemen yarın sokaga dokülün tabi siz ne yaparsanız yapın bu güvenlik yasası ÇI-KA-CAK. . . . . .

Yanıtla2426
Gt:

Nasıl egitimçi bunlar ögrençilere okula gelmeyin öğretmenler boykotta diyen derslere girmeyecek öğretmenler hafta sonu tatilinizden vakit ayıramıyonuzmu mitinginize ayıramazsınız tabi özel ders prorramınız yoğun ikiyüzlüler

Yanıtla2221
sancak sararMobil-ANDROID:

din dersine bu kadar önem veren akp dönemine bir bakın bakalim insanlar dindarmı olmuş cami cematımi arttı?yoksa hırsızlık.yolsuzluk.uyuşturucu.bonzai.içki tuketimi.kadın cinayetimi artı.dindar nesil böylemi oluyo yazık uyan türkiyem

Yanıtla1429
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title