Haberler

Şirin Payzın'ın Yüzde 50 Denklemi AK Partilileri Kızdırdı

Güncelleme:
Abone Ol

1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendiren Şirin Payzın, Türkiye'de koalisyon geriliminin bittiğini; fakat artık yüzde 50 oy vermeyen sorunun başladığını ifade etti.

Şirin Payzın, CNN Türk'te yayınlanan 'Ne Oluyor?' programında gazeteci Etyen Mahcupyan'ı ağırladı. Payzın, Mahcupyan'a yüzde 50'nin oy vermesinin yeni bir toplumsal gerilimin işaretçisi olduğunu söyledi.

"AK PARTİ SICAK PATATESLE OTURUYOR"

Partiler arasında siyasi gerilimin bittiğini, ancak AK Parti'nin yüzde 50 oy vermeyen bir meselesi olduğunu belirten Payzın, şu ifadelere yer verdi: "Yüzde 50 AK Parti'ye oy verdi. Yüzde 50 küsür var ki AK Parti'ye oy vermedi. Onların içinde Kürtler var. Katı ulusalcılar var. Cumhuriyetçiler var. Sanatçılar var. Halk var. Emekliler var. Esas drama burada başlıyor. Partiler arasında siyasi gerilim ortamı bitmiş gibi gözüküyor. Ancak toplumsal gerilim bitmedi. AK Parti elinde şu anda sıcak patatesle oturuyor. Çünkü AK Parti'nin yüzde 50 oy vermeyen gibi bir meselesi var."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şirin Payzın Ak Parti Türkiye Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (122)

AHMET:

BUNAMIŞ KADIN. SEÇİM BİTTİ SONUCU BELLİ OLDU. YÜRÜ BAŞKA KAPIYA . KAOS ÇIKARMAK İSE AMACINIZ. BAŞKA ÜLKEYE HADİ NAAAAŞ

Yanıtla1941
Adınızı Yazın:

kadın yerinde duramıyo

Yanıtla3618
cezzar:

sana ne be kadın. isteyen istediğine oy verir. sen hdp ye verince millet karışıyomu sana.

Yanıtla1336
HAMZA:

doğru tesbit yapmış kadın

Yanıtla3019
hasan çumru:

baba TAYYİP çelik yürek

Yanıtla3313
Angora:

Ya bu Kadinin demek istedigi AKP yüzde 50 aldi ama diger yüzde 50 vermeyenlerin dedigi olsun istiyor Geri Zekali Mahluk dünaynin neresinde görülmüs

Yanıtla1231
vatan:

Bakın bu kadın kızıl kürt ve pkklıdır yazın bunuda bi kenara zamanla anlıyacaksınız

Yanıtla3310
Demedi deme:

Geri zekâlı kadın! Üç muhalefet partisini nasıl aynı sepete koyuyorsun? Elma armut portakal = ?

Yanıtla1326
Demedi deme:

Mhp''lilerle hdp''liler akp''ye karşı birlik olurlar demek mi istiyorsun HASAN!

219
manidar:

türkiyeyi bölemediniz gitti değilmi şirin hanım. bir sürü yollar denendi olmadı seçimden ne de olsa hüsrana uğrayıp çıkacaklar dediniz olmadı en sonunda da şimdi insanları yok emekli yok cumhuriyetçi falan filan diyemi ayırmaya çalışıyorsunuz. bu ülke demokratik bir ülke ve demokrasinin sonucu olarak seçimden yüzde ellilik bir rakamla bir parti birinci olarak çıktı. ne istiyorsunuz ki. demokrasi demokrasi diye bağıran sizssiniz. başka bir yönetim şekli mi istiyorsunuz. o zaman alın size başkanlık

Yanıtla1122
Tüm 122 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title