Haberler

Sirkeci'de Ece Su'nun Öldüğü Kazanın Görüntüleri

Güncelleme:
Abone Ol

Sirkeci'de 15 Mart Cumartesi günü arabalı vapura binerken denize düşen otomobilin görüntüleri ortaya çıktı.

Sirkeci'de dün 5 yaşındaki bir çocuğun ölümü, 1'i ağır 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan arabalı vapur faciasının görüntüleri ortaya çıktı.

İLK KEZ YAYINLANDI

Görüntü Sadabat adlı geminin kamerasından çekildi. Görüntülerde ilk olarak araçların gemiye normal bir şekilde bindiği gözüküyor. Dipnot.tv'nin elde ettiği görüntülere göre daha sonra arabalı vapurun kapağının üstünde bir görevli gözüküyor. Bu görevli ilk önce etrafa bakıyor ve daha sonra gemi hareket ediyor.

SİRKECİ'DEKİ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Gemi hareket ettiği sırada Ece Su Yılmaz ve ailesinin içinde bulunduğu araç vapura biniyor. Araç kapağın üstündeyken arabanın arka kısmı kara ile vapur arasında kalıyor. Kapağın iskeleden tamamen kurtulmasının ardından aracın kara ile gemi arasına düştüğü görülüyor.

ÜÇ KİŞİ SUYA ATLIYOR

Araç gemi ile kara arasında suya gömülürken vatandaşlar durumu fark ederek aracın battığı yere doğru can simitleri atmaya başlıyor. Hemen ardından üç kişi araçtakileri kurtarmak için suya atladığı görülüyor.

Kazada hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ece Su;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ece Su Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (98)

Ömeraskdelisi@gmx.de:

Akilsizca Yorumlar baslamis yine.Vapurun ne zaman kalkmiycani birisi tespit etmesi gerekir.Orada disarda birisi durmasi lazim ..Vapur kapagi kapanincaya kadar..Yada Vapur yol aldiktan sonra herhangi bir Zincirle filan kapatilmasi lazim.Ben Avrupada yasiyorum .Böyle ilkel ve primitiv,cahilce,ölüme davet edilen bir sistem görmedim.Sistem diye bir sey yok zaten.Bu kadar alcak ,serefsiz .Kitapsiz katil bir Belediyecilik yok.Vatandas hata yapar.Ama Belediye yapmamali.Bu nasil rezil bir sey.Türklügümden utandim simdi..

Yanıtla921
DSADASrrmy_@hotmail.com:

BELEDİYE HATA YAPMIŞ İŞTE HATASIZ İNSAN KUL BELEDİYE ÜLKE DÜNYAMI OLUR SEN HAREKET EDEN KOSKOCA VAPURU GÖRMESSEN BEN BUNU ANLAMAM AMA...

00
BORNOVAprensesela06@gmail.com:

Ya bide hükümete çattınız o kadar yok kapak düşmüşmüş yok görevli aracı tam içeri almalarına izn vermemiş miş..Adam resmen intihar etmiş be.

Yanıtla1114
sadunela_goz_iletisim01@hotmail.com:

kadinlar araba sürmesin arkadaş ya yazik gercekten yazik erkek olsa daha soguk kanli olup ya frene basardi ya gaza yada camlari acardi ama kadinlar panik yapinca olan minicik yavruya oldu üzüldüm

Yanıtla519
hülya baltacıhulyaa.034@hotmail.com:

arkadaşlar bunlar bahane oluca varmış olmuş ona bakarsanız erkek sürücülere 10 basarım ben bazı erkeklerde kasapdan almış ehliyetlerini bnm aracımada 3 erkek şöför arkadan vurdu hatada 100 sürücülerde çıktı expertis raporlarında bu ecel onların ölümüde böle olcakmış allah ölümün bile hayırlısını versin

00
İHMALmemetaltunbas@hotmail.com:

EVET BENCE İHMAL VAR ŞÖFÖRDE BİRAZ PANİK YAPMIŞ GALİBA AMA HERŞEY NAFİLE BUNDAN SONRA ALLAH RAHMET EYLESİN. İŞTE BÖYLE ECEL GELDİMİ KİMİNİN ELİ KİMİNİN GÖZÜ BAĞLANIR VE OLAY VUKU BULUR .

Yanıtla320
İSA ERTURKisa_erturk_12@hotmail.com:

İNANMİYORUMYA KADIN GEMİNİN HAREKETDE OLDUĞUNU GÖRE GÖRE ÖLÜMLE OYNAMŞ HİÇ OLMASA YANİNDAKI ÇOCUKLARI DÜŞÜNÜPDE DURSAYDI . İŞTE ACEMİLİK BU İŞLER ÜSTELİK KADIN SÜRÜCÜYA !!!

Yanıtla617
Arslanasss@gmx.de:

Yüzde 50 sürücünün Yüzde 50 gemi görevlisinin sucu Sürücü gemi hareket halindeyken yetismeye calisiyor (farketmemis olabilir) Kapak kapanmadan gemi hareket etmemeliydi en azindan görevliler uyarabilir di

Yanıtla418
ahmetyonetmenlerbirligi@gmail.com:

Kesinlikle arabanın bir hatası yok.Nedeni güvenlik görevlisi artık gemiye araç almayacaksa 5 metre geriden zincirle veya bariyerle orayı araç giriş trafiğine kapatmalı.Yüzde yüz gemicilik işletmesi ve belediye suçludur.Pisi pisine ölüm bu olmalı.Hakiketen cahil milletiz.Ama karı kız tavlamada facebook'ta Avrupa birincisiyiz.

00
baturcoco@hotmail.com:

bana sürücüsü hatası var gibi geldi,

Yanıtla021
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title