Haberler

Şırnak Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı! Arkadaşları Tek Tek Öptü

Güncelleme:
Abone Ol

Şırnak'ta şehit olan Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik ile Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Serdal Uyanık'ın naaşı, gece yarısı düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak'ta Perşembe günü, güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan 2 ayrı çatışmada yaralanan ve kaldırıldıkları Asker Hastanesi'nde şehit olan Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik ve Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Serdal Uyanık'ın naaşı, gece yarısı düzenlenen törenle, toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi.

Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen törene, Vali Ali İhsan Su, Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, İl Jandarma Komutanı Semih Özturan, şehidin silah arkadaşları ve geçici köy korucuları katıldı.


Şehitlerin naaşları ambulans ile Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndaki helikopter pistine getirildi. Burada şehitlerin özgeçmişleri okundu.


Okunan duaların ardından, şehit Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik'in naaşı İstanbul'a, şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Serdal Uyanık'ın naaşı ise Çankırı'ya gönderilmek üzere, helikopterle Şerafettin Elçi Havalimanı'na götürüldü.

SİLAH ARKADAŞLARINI ÖPEREK UĞURLADILAR

Silah arkadaşlarının uğurlama sırasında şehitlerin tabutlarını tek tek öpmesi duygusal anlara sahne oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

................:

her gün en az 20 leşimiz var bazı günler 40-50 , bunlardada kalleşliğin her türlüsü varken oluyor şehid olsun 2017 yazına kadar suriye ırakda keko bırakmayacağız tarihi not alın , bu kalleş kansızlara acımanın zerresi yok artık

Yanıtla835
selim akpli:

Yasasin musluman Turk askerimiz polisimiz

Yanıtla930
Kürdo:

biri KALLEŞLİKDEN bahsediyor havadan karadan Bomba gücüyle yerden roket gücü lav silahları ile ev leri Binaları yıkarak karşısında Keleşi el bombaları olanlara Karşı savaş ve keleşle savaşanlar öldürdmü KALLEŞ 3 aylık bebek 5 aylık bebek kadın kız çocuk katlet KAHRAMANlık BU zihniyet ancak Türklere yakışır

Yanıtla2314
alperen:

kurdo nedir yorsun oglum sen klavye erkekligi yapma

01
WQT:

cehenneme kadar yollari var muahahahahaha

Yanıtla249
KRAL KOBRA:

Sen kendine anca cehennemde aitlik bulabilirsin vatansız. . Aile içerisinde aşırı şiddete maruz kaldığın anlaşılabiliyor. . Geceleri hiç rahat uyuyamıyorsunda. . Bundan sonra hiç uyuyamıyacaksında. .

419
TC EGM TERÖRLE MÜCADELE:

Hakkında yasal takip başlatıldı şimdiden geçmiş olsun

01
YÖRÜK.:

pkk ve hdp yandaşları operasyonlar sonuna kadar devam edecektir bunu böyle bilin sonunuz geldi sizin neslinizi tüketecez soyunuzu kurutacaz vatan hainleri yiyen varsa buyursun gelsin biz burdayız. .

Yanıtla722
Doçent:

Gencecik pırıl pırıl mehmetciklerimize kıyan teröristlerin allah belasını versin inşallah. mağaralarda geberir inşallah. . .

Yanıtla820
TÜRK:

KALLEŞ PKK. ALLAH BELANIZI VERSİN SİZİN. BU YİĞİTLERİN BEDELİNİN ÖDEYECEKSİNİZ KALLEŞLER. .

Yanıtla523
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title