Haberler

Şırnak'taki Şehit Acısı Trabzon'a Düştü

Güncelleme:
Abone Ol

Şırnak'ta bu sabah polise düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Soner Yıldırım'ın acı haberi Trabzon'daki ailesine ulaştırıldı.

Şırnak'ta bu sabah polis noktasına bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Soner Yıldırım'ın acı haberi Trabzon'daki ailesine ulaştırıldı.

2. GÖREV YERİNDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu'ndan 2011 yılında mezun olduktan sonra ilk görev yeri olan Zonguldak'ın ardından geçtiğimiz Mayıs ayında Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne tayini çıkan 24 yaşındaki Trabzonlu polis memuru Soner Yıldırım, bu sabah saat 05.45 sıralarında Şırnak Merkez Tümen çıkışında bulunan Polis Kontrol noktasına PKK'lılar tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit düştü.

ANNESİ YIKILDI

Yıldırım ile birlikte bu saldırıda bir polis memuru daha şehit düşerken, 5 polis memuru da yaralandı. Yıldırım'ın şehit haberi bugün sabah saatlerinde Trabzon Huzurevi'nde hemşire olarak görev yapan annesi Havva Yıldırım'a Emniyet Müdür Yardımcıları tarafından verilirken, acılı anne baygınlık geçirdi.

BABA MEMUR

İlk müdahalenin ardından anne Soğuksu mahallesindeki evine götürülürken, şehit babası Muhammet Yıldırım'ın da Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde memur olarak çalıştığı öğrenildi.

AĞABEYLERİNİ KAYBETTİLER

Bekar olan şehit polis memurunun 4 erkek kardeşin en büyüğü olduğu belirtilirken, Soğuksu mahallesindeki evlerine Türk bayrağı asıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Havva Yıldırım Soner Yıldırım Erzurum Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Ceylan:

Ya yeterin artık sehitler ölmez diye diye ne kadar manyakca bir laftir dolaşıyor cahil insanların dilinde! İnsan ölüyor mezara gömüyorlar ne ölmez ölüyorlar işte gencecik insanlar toprağa gömülüyor! Böyle kahramanlık vatan severlilik yapıp ölmez ölmez diyenler koltuklarında oturup sehitler ölmez vatan bölünmez diyor yeter artık ya insanlar ölmesin deyin ne kadat cahil bir halkız ya! İnsanlar gençler yavrular ölmesin analar ağlamasın!!!!

Yanıtla3317
mehmet:

bir tane siirtli bulur döversiniz intikamınızı alırsınız üzülmeyin beyler

Yanıtla373
Samsun diyarından bir Antepli:

Rabbim senden razı gelsin ve seni merhametiyle karşılasın..Geride kalan bizlerede dirlik,birlik ve iman nasip etsin.

Yanıtla119
silopiliMobil-ANDROID:

allah rahmet eylesin tayip beyin basi sağolsun

Yanıtla312
bibi:

Anne beni niye doğurdun kurşun vursun diyemi, dinamitle patlatsın diye.Hani en ğüzel ğüneş benim içindi, bütün rengarenk çiçekler benim yüzüme gülüçekti.Ilk Kız arkataş sen beni arkadan seyretip el saliçaktîn ve ğùzel bir dünya var diye yaşa.Nerde?

Yanıtla112
cobra06:

Hala kürt kardeşlerimin gözleri bağlı gibi bazı şeyleri görmüyor ya uyanın artık pkk nın kürtlük le alakası yok yok sadece bunlar oyun sizlerin saflığından yararlanıp sizleri kullanarak dış güçlerin oynadığı bir oyun ya bir bakın ırak a dünyanın diğer ucundan amerika geldi darma duman etti ve şuan büyüyen ıraktaki gençlerin çogunlu amerkan çocuğu bunları kendiniz gördünüz birde bakın ya sosyal sitelerde yapılan paylaşımlardaki resimler bile başka yerlerden alıntı sırf sizleri kullanmak için

Yanıtla13
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title