Haberler

Şırnak Terör Mağduru Silopili Öğrenciler, Özel Uçak ile Antalya Gezisine Gönderildi

Abone Ol

Terör mağduru Silopili öğrenciler, özel uçak ile Antalya gezisine gönderildiŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde terör olaylarından etkilenen 184 öğrenci, "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında özel uçakla 2 günlük Antalya gezisine gönderildi.

Terör mağduru Silopili öğrenciler, özel uçak ile Antalya gezisine gönderildi

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde terör olaylarından etkilenen 184 öğrenci, "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında özel uçakla 2 günlük Antalya gezisine gönderildi.

İçişleri Bakanlığı'nca yürütülen, "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Antalya gezisine gönderilecek terör mağduru 184 öğrenci ile velileri, sabah erken saatlerinde Silopi Dicle İlk ve Ortaokulu bahçesinde toplandı. Burada aileleri ile vedalaşan çocuklar 3 farklı otobüs ile Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na götürüldü. Öğretmenlerinin gözetiminde kendilerine tahsis edilen özel uçakla Antalya'da 5 yıldızlı otelde, 2 gün konaklayacak öğrenciler ilk kez uçağa binmenin mutluluğunu yaşadı. Antalya'da çeşitli tarihi ve kültürel yerleri dolaşacak olan öğrenciler 2 günlük gezinin ardından tekrar Silopi'ye geri dönecek.

Öğrencileri uğurlamaya gelen Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, proje hakkında bilgi vererek, gezinin çocuklar üzerinde olumlu etkiler yaratacağına inandığını söyledi.

İlk kez Antalya'ya gideceğini ve ilk kez uçağa bineceği için heyecanlı olduğunu belirten öğrencilerden Afşin Öymen de, geziyi düzenleyenlere teşekkür etti. Emirhan Demir de, Şırnak dışına ilk kez çıkacağı için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Antalya Silopi Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title