Haberler

Şişir balonu patlat sorunu!

Abone Ol

Dünyanın 1 Numaralı Balonlu Sakızı "Bubbaloo" Şimdi Türkiye'de!

Türkiye'de sakız pazarının lider firması Cadbury'nin , global pazarlarda balonlu sakız kategorisindeki 1 numaralı markası "BUBBALOO" şimdi Türkiye'de.

"Şişir balonu Patlat sorunu" sloganı ile maksimum eğlence vaad eden Bubbaloo, çocuk sakız pazarına yenilikler ile dinamizm katarak bu pazarı büyütmeyi hedefliyor. Bubbaloo Mega'nın dev sakız boyutu ile çocukların çiğneme keyfi artacak ve büyük balonlar yapmak artık çok daha kolay olacak.

Cadbury'nin global pazarlarda lider konumda olan markası Bubbaloo, Türkiye'ye 6,7 gramlık dev sakızıyla tekli sakız pazarına yepyeni bir soluk getirecek "Bubbaloo Mega" ile giriyor.

Kalıcı kıvamı ve değişikler lezzetleri ile çok keyifli bir çiğneme zevki veren Bubbaloo Mega, daha büyük balonlar yapabilme özelliği çocuklara ve çocuk ruhunu taşıyan herkese keyif verecek.

Bubbaloo markasının sevimli kahramanı kedi "Bubba". Zeki, muzır ve eğlenceli karakteri ile çocukların sevgilisi olmaya ise şimdiden hazır.

Bubbaloo Mega; muhteşem karışık meyve aroması ile Mega Tutti Frutti; çocukların en çok tercih ettiği lezzet Mega Cola; Türkiye'de bir ilk olan ekşi vişne aroması ile hem ekşi hem tatlı Mega Ekşiii; ve tropik meyve aromasına eklediği acı tadı ile Mega Ateşşş ile dört yepyeni lezzet sunuyor.

Bubbaloo Mega, eşsiz lezzetleri ve çiğneme deneyimlerinin yanı sıra 6 farklı temada, 60 adet farklı ve kaliteli dövme seçeneği ile de eğlencede sınır tanımıyor.

Bubbaloo Mega tekli sakız paketleri dısında, Kola ve Tutti Frutti çeşitlerini içeren 6'lı sakız paketi ile de market raflarında yerini alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title