Haberler

İstanbul'un göbeğindeki Rum Ortodoks Mezarlığı'na dadandılar! Evlerinden çıkanlar olayın sebebini ortaya koydu

Güncelleme:
Abone Ol

Şişli'de bulunan Aya Lefter Kurtuluş Rum Ortodoks Mezarlığı içerisinde kaçak kazı yaptıkları tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı. Adreslerinde definecilikle ilgili materyaller bulunan zanlıların, mezarlığın yanında gömü olduğunu düşündükleri ve olayı bu nedenle gerçekleştirdikleri anlaşıldı.

İstanbul Şişli'de 4 kişi Rum Ortodoks Mezarlığı içerisinde kaçak kazı yaptı. Mezarlığı kazdıkları belirlenen 4 şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Şişi Feriköy Mahallesi'nde 23 Ağustos Cuma günü Aya Lefter Kurtuluş Rum Ortodoks Mezarlığı içinde kaçak kazı yapıldığını gören yetkililer polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine ekipler konuyla ilgili çalışma başlattı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda mezarlık içerisinde yaklaşık 6 metre derinliğinde kazı yapıldığı belirlendi. Bölgede 48 çömlek parçası, 6 pet şişe ve 1 cam kavanoz bulundu.

2 ARAÇLA GELDİLER

Ekipler çalışmalarında, şüphelilerin olay yerine Küçükçekmece'den 2 ayrı araçla geldiklerini tespit etti. Kimlikleri ve adresleri belirlenen V.Ş, N.S, M.A. ile A.A. polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerden N.S. ve V.Ş'nin adreslerinde yapılan aramalarda, definecilik ve define yerleri ile ilgili 48 sayfalık doküman, kaya kırmada kullanılan 6 patlayıcı madde, define aramada kullanılan alan tarama cihazı, kroki ile havalı tabanca ele geçirildi.

İstanbul'un göbeğindeki Rum Ortodoks Mezarlığı'na dadandılar! Evlerinden çıkanlar olayın sebebini ortaya koydu

KAZI SIRASINDA BİR ŞEY BULAMAMIŞLAR

Zanlıların mezarlığın yanında gömü olduğunu düşündükleri, olayı bu nedenle gerçekleştirdikleri, kazı sonrası herhangi bir materyal bulamadıkları anlaşıldı. Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

İstanbul'un göbeğindeki Rum Ortodoks Mezarlığı'na dadandılar! Evlerinden çıkanlar olayın sebebini ortaya koydu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik İstanbul 3-sayfa Güncel Polis Şişli Suç Güvenlik Suç Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

cem dagcı:

Ya hu bırak kaçak girmeyi adamlar beni ziyaret için içeriye almadılar kapıda ki bekçi bir de kaba davrandı bana.Sözde hristiyan hoşgörülü olacaklar neyse konu bu değil de bu dayılar nasıl girmişler içeriye, umut dünyası işte.

Yanıtla311
Mahmut DEĞERLİ:

Ekonomi kötüye gittikçe artar definecilik bizim oralarda aramayan kalmadı :)

33
aRMa 1979:

Mezar bekcisiyim burdan kuş uçmaz iftira

Yanıtla44
ARSLANOĞLU Hakan:

Geçmiş yıllarda ölen kişi altın dişliyse, dişlerini sökmek için bile bazı mezarlar açılırdı.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title