Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Asansör Kazasında Ölenlerin Yakınlarını Aradı

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şişli'deki asansör kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerini telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi günü Şişli'deki asansör kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerini telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan bu akşam Çankaya Köşkü'nden ayrılmadan önce hayatını kaybeden işçilerin ailelerini telefonla aradı.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Görüşmelerde, faciadan derin üzüntü duyduğunu ve olayla ilgili yetkililerden bilgi aldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailelere, Allah'tan sabır ve metanet, kazada hayatlarını kaybedenlere de rahmet dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, elim iş kazasının tüm Türkiye'yi üzüntüye boğduğuna işaret ederek olaya ilişkin adli ve idari soruşturma başlatılmış olduğuna dikkati çekti.

BİR İSME ULAŞILAMADI

Erdoğan, kazada hayatını kaybedenlerden Hıdır Ali Genç'in babası Mustafa Genç, Vahdet Biçer'in kardeşi Hüseyin Biçer, Cengiz Bilgi'nin kardeşi İbrahim Bilgi, Menderes Meşe'nin kardeşi Rasim Meşe, Cengiz Tatoğlu'nun kuzeni Ahmet Tatoğlu, Bilal Bal'ın kardeşi Emre Bal, Tahir' Kara'nın Ferdi Kara ve Murat Usta'nın babası Dursun Usta'yı arayarak taziye dileğinde bulundu. İsmail Sarıtaş'ın ailesine ise ulaşılamadığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Çankaya Köşkü Ali Genç Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

onedarkman:

Bu işin fıtratında var üzülmeyin demiştir

Yanıtla411
cenk:

SENİN OĞLUN PARALARI SIFIRLAYAMAYACAK KADAR BECERİKSİZ. . . HATTA ASKERLİK YAPAMAYACAK KADAR ACİZ. . . ÇÜRÜK. . . . .

Yanıtla56
TORANAGA:

BUDA GÜZEL BİR UYGULAMA TABİ ADAM ŞİMDİ HEMEN ACISINI UNUTACAK. NE DEMEK ÜLKENİN BAŞI SENİ ARAYOR NE BÜYÜK NİMET. ÇOCUK ÖLMESEYDİ SENİ KİM TANIR KİM BİLİRDİ DEĞİL Mİ. . . .

Yanıtla33
bozkurt:

Tayyip acılı aileleri arayıp geçmiş olsun ve baş sağlığı verdiyse ki verdiği belirtiliyor. tüm acılar unutulur beyler. kimseden çıt ses çıkmaz bu milletin üzerine ölü toprağı serilmiş.

Yanıtla30
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title