Haberler

Sitede Yangın Korku Yarattı

Abone Ol

-üsküdar'da bir sitede çıkan ve itfaiyenin zamanında müdahalesiyle söndürülürken yangında biri iki aylık iki çoçuk dumandan etkilendi.

-üsküdar'da bir sitede çıkan ve itfaiyenin zamanında müdahalesiyle söndürülürken yangında biri iki aylık iki çoçuk dumandan etkilendi.

Ünalan Mahallesi, Boğaziçi Sitesi'nde bulunan altıncı blokta saat 17.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın paniğe sebep oldu. On katlı apartmanın altıncı katındaki Neriman Süzer'e ait dairede başlayan yangın, kısa sürede evin tamamına yayıldı. Yoğun duman nedeniyle binanın tüm katları boşaltılırken itfaiyeye haber verildi. Ünalan İtfaiyesi'ne bağlı ekipler kısa süre içinde adrese gelerek, yangına müdahale etti. Ekipler, yaklaşık 20 dakika süren çalışmayla önce alevleri kontrol altına aldı, daha sonra da söndürdü. Site sakinleri itfaiyenin çalışmalarını korkulu gözlerle izledi.

BİR ANDA ALEVLER BÜYÜDÜ

Yangın çıktığı sırada dairede olduğunu anlatan Neriman Süzer, alevlerin bir anda yayıldığını belirtti. Torunu Gizem Naz Uçar'ı alarak daireden çıkmayı başardığını söyleyen Neriman Süzer, "Birden yatak odasından alevler yükseldi. Odada televizyon vardı ama fişe takılı değildi. Nasıl olduğunu anlayamadım. Alevler her yeri sardı" dedi.

Dumandan etkilenen 3 buçuk yaşındaki Gizem Naz Uçar ve iki aylık bir bebek olay yerine gelen ambulansta tedavi edildikten sonra ailelerine teslim edildi. - İstanbul / Üsküdar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gizem Naz Politika Üsküdar Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title