Haberler

Şivan Perwer'in Babası Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Şivan Perwer olarak bilinen Kürt sanatçı İsmail Aygün'ün babası Yunus Aygün 94 yaşında hayatını kaybetti.

Şivan Perwer olarak bilinen Kürt sanatçı İsmail Aygün'ün Şanlıurfa'da yaşayan babası Yunus Aygün 94 yaşında hayatını kaybetti.

YARIN DEFNEDİLECEK

Akşam saatlerinde Viranşehir ilçesine bağlı Kayalı kırsal Mahallesinde hayatını kaybeden Aygün'ün cenazesi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazenin ilçeye bağlı Kayalı kırsal Mahallesinde defnedileceği öğrenildi.

'Şivan Perver' Şanlıurfa'da yaşayan babasının 4 eşi, 25 çocuğu ve 40 torunu var.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (97)

alametikiyamet:

gebersin tüm hainler cehenneme kadar yolunuz var onlara kucak acanda serefsizdir

Yanıtla4827
MUSA:

ALLAH RAHMET ETSİN MEKANI CENET OLSUN .

Yanıtla1529
Yav de get.:

Toprağına edem. Bölücünün başı bu.

Yanıtla2813
WANLİ:

ben baştaki yorumlara baktım da hayretler içerisinde kalmıştım kimse ırkçılık yapmıyor diye ama bakıyorum yine ırkçılık tavan yapmış kafatasçılar yine yorumlarda. Ayıp sizin yaptığınız. ırkçılık kötü bir durumdur olumsuz bir davranıştır. insanı verem eder, kanser eder. söylemesi benden. olumlu düşünün insanları sevin mutlu olun.

Yanıtla337
ege li:

aynen yüz yıl önce fransız ihtilalinden sonra baş gösteren türeyen ırkçılık denen deccal fitnesi yakıp kavuruyor ortalıgı. pkk demek kürt demek degildir hdp demek kürt demek degildir. insanlar kendini nereye ait hissediyorsa orada yaşarlar. dil ırk ayrımı başlı başına bir fitnedir. . özellikle bu ırk meselesi allahın kitabı kuranına resülüne ve gelmiş gelmiş tüm peygamberler ve onların getirmiş oldugu bütün kavim asırlar öncesine gelen dinlerede aykırıdır. bu milliyetcilik izlerini silmek çok zordr

110
MURAT:

Bu haberin bir haber değeri yoktur. Bu ve benzeri haberleri yapmayınız. Şivan perver bir bölücüdür. PKK lıdır. Bunun babası ile ilgili haber yapmak pkk ya destek vermek anlamındadır. Buradan ihbar ediyorum bu siteyi. . Derhal kaldırın. PKK seviciler. .

Yanıtla1819
ROMANS:

BAKIYORUM DA NE KADAR PKK SEVİCİLERİ VAR. BUNUN ZİHNİYETİNDEKİLER ASKERİMİ ÖLDÜRDÜ HAİN BUNLAR. ÖLÜYE SAGIYMIŞ. ÖLÜSÜNÜDE DİRİSİNİDE

Yanıtla2214
cengiz konya:

bize ne, sanatçıymış mış. . . pkklılının teki ne sanatçısı

Yanıtla1917
AYŞEGÜL:

bize ne

Yanıtla1719
ANADOLU........:

ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN. . . . KALANLARA DA SABIRLAR VERSİN İNŞALLAH

Yanıtla1518
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title