Haberler

Sivas'ta Otomobil Pikaba Çarptı: 1 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Sivas'ta otomobilin park halindeki pikaba çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

SİVAS'ta otomobilin park halindeki pikaba çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza sabah saat 05.00 sıralarında Kardeşler Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 58 AEF 262 plakalı otomobil, cadde üzerinde park gelinde bulunan 06 DFA 736 plakalı pikaba çarptı. Çarpmanın etkisiyle pikap savruldu. Otomobil ise yol kenarında bulunan bir sitenin demir korkuluklara çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Kaza çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Uğur YİĞİT/SİVAS, kamera: SİVAS

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Kamerası Soruşturma Otomobil Güncel trafik Sivas Kaza Güvenlik Kamerası Soruşturma Trafik Kaza Otomobil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title