Haberler

Sivas'ta 8 öğrenci için üniversite sınavı yeniden yapıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Sivas'ta, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'nde (TYT) rahatsızlanan ve ona yardımcı olmak amacıyla salon dışına çıkan 8 aday için tekrar sınav yapıldı.

ÖSYM tarafından Sivas'ta gerçekleştirilen YKS'nin ilk oturumu olan TYT sırasında rahatsızlanan ve ona yardım eden 8 aday için tekrar sınav yapıldı.

Sivas'ta 8 öğrenci için üniversite sınavı yeniden yapıldı

RAHATSIZLANAN ÖĞRENCİYİ HEP BİRLİKTE DIŞARI ÇIKARDILAR

ÖSYM tarafından 8 Haziran'da gerçekleştirilen YKS'nin ilk oturumu olan TYT sırasında bir aday epilepsi krizi geçirdi. Salondaki bazı adaylar da rahatsızlanan kişiyi salondan çıkarttı.

Sivas'ta 8 öğrenci için üniversite sınavı yeniden yapıldı

8 ADAY YENİDEN SINAVA GİRDİ

Bunun üzerine bazı velilerin süre kaybı yaşandığına ilişkin başvurusu üzerine ÖSYM adaylara, eş değer sınav tekrarı seçeneği sundu. Adayların sınavın tekrarlanmasını istemesi üzerine, ÖSYM tarafından bugün Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu'nda 8 aday için tekrar sınav yapıldı.

Sivas'ta 8 öğrenci için üniversite sınavı yeniden yapıldı

Kaynak: AA / Güncel

Eğitim Güncel Sivas Ösym TYT Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Pisikolojikmişim Bana İYİ oy verelim:

Tüm 8 öğrenciye başarılar diliyorum. Umarım kazanırlar. İşe girerler. PARA yaparlar. Yaşarlar. Rusyaya giderler. Benide Rusyaya götürürler. Orada beraber bir internet şirketi kurarız. Tüm Türkleride Rusyaya yanımıza götürürüz.

Yanıtla8040
Türkiyede Bol Bol Rus Rublesi Olmalı:

Keşke Rusya ve Türkiye birleşseydi. O zaman Rusyaya gitmemize gerek kalmazdı. Rusya Türkiyeye getirilmiş olurdu.

205
Türkiyede Bol Bol Rus Rublesi Olmalı:

Keşke Türkiyede bol bol Rus Rublesi olsaydı. Keşke biri birimize Rus Rublesi verebilseydik. Keşke ATM ler bile Rus Rublesi ni kabul edebilseydiler. Ne güzel olurdu. Ne güzel olurdu. ( Hayat )

203
Marko Apostolidis:

ne güzel bir hareket, allah razı olsun

Yanıtla1267
Erkan Arslan:

Yeterki Kendi Adamlarinin Welledleri Olsun isterse Bir Kisi Olsun TORPiLLL HAZIR

Yanıtla514
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title