Haberler

Social Cihangir'de Aşkı Yaşayın

Güncelleme:
Abone Ol

Social Cihangir, Sevgililer Gününde oluşturduğu farklı menülerle göz dolduruyor.

İstanbul'un en gözde semtlerinden biri olan Cihangir'de tarihi dokusu ve farklı atmosferiyle misafirlerini ağırlayan Social Cihangir, Sevgililer Günü'nde oluşturduğu farklı menülerle göz dolduruyor.

Rahat ve samimi dekorasyonu, dünya mutfağından esintiler taşıyan menüsü, iddialı şarap kavı ve kokteylleriyle Social Cihangir, Sevgililer Günü'nde samimi ve keyifli zaman geçirmek isteyenlerin buluşma noktası olacak.

Social Cihangir; 14 Şubat Cuma günü romantik zaman geçirmek isteyen misafirlerine, özel çift menüleri hazırladı. Farklı sunumu ve zengin içeriğiyle göz kamaştıran peynir tabakları; Vinkara Kalecik Karası, Umur Bey Sauvignon Blanc & Chardony ve Nif Bağları Gemini Rose sarap seçenekleriyle 90TL olarak servis ediliyor.

15 Şubat Cumartesi günü ise Social Cihangir, ferah tasarımıyla sizleri bahçesinde Sevgililer Günü kahvaltısına bekliyor. Müdavimleri tarafından çok konuşulan Social Kahvaltı Tabağı'nı sınırsız çay ile 25TL olarak sizlerle buluşturacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cihangir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title