Haberler

Soğuk davranması dikkatlerden kaçmamıştı! Dilan Polat ve Engin Polat arasında paylaşım krizi

Güncelleme:
Abone Ol

Polatlar davasında tutuklu kalmazken Engin Polat'ın 10 ay sonra cezaevinden çıktığı dakikalarda Dilan Polat'a soğuk davranması dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyadan uzak duracağım sözüne rağmen cezaevi yolunda art arda paylaşımlar yapan Dilan Polat'ın bu hareketlerinin Engin Polat'ı kızdırdığı ve bu nedenle çiftin arasının açıldığı iddia ediliyor.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan yargılanan Engin Polat, önceki gün hakim karşısına çıktı. Engin Polat'ın yanı sıra diğer tutuklu sanıklar tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün tahliye edildi.

CEZAEVİ YOLUNDA ART ARDA PAYLAŞIMLAR

Dilan Polat tam 10 ay sonra eşinin tahliye haberini çığlıklar atarak kutladı. Bu süreçte "Sosyal medyadan uzak duracağım" dese de sözünü tutamadı. Tahliye haberini alır almaz ilk iş sosyal medya orucunu bozmak oldu. Cezaevi yolunda peş peşe paylaşımlar yaptı. Hatta kendi tahliye günü çekilen videoyu da günler sonra kullandı.

EŞİNİN YÜZÜNE BAKMADI

Kanal D'deki habere göre paylaşımları "Her şey kaldığı yerden devam ediyor" yorumlarına neden olurken, çiftin 10 ay sonra buluşma anına da damga vurdu. Engin Polat'ın kendisini karşılamaya gelen eşinin yüzüne bakmadığı, özellikle de sosyal medya paylaşımları nedeniyle Dilan Polat'a tepkili olduğu iddia edildi.

YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAKLARI DEVAM EDECEK

Polatlar gece geç saatlerde evlerine ulaşırken, mahkeme mal varlıkları üzerinde bulunan tedbirlerin kaldırılması talebinin reddine karar verdi. Sanıkların adli kontrolleri kaldırılsa da yurt dışına çıkış yasağı devam edecek. Davada bir sonraki duruşma günü ise 19 Aralık.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sosyal Medya Engin Polat Dilan Polat Cezaevi Magazin Güncel Medya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Kara Maske:

Allah aşkına bunları artık haber yapmayın insanlar kusacak artık

Yanıtla211K
Köfteci Jardel:

Haber yapılsınlar ki herkes görsün bu ülkenin yerle bir olan adaletini.

8120
Tamer Çakır:

Adam haklı hanımefedi durumun vahametinin farkında değil paranın kaynağının emirlerine uymuyor .

Yanıtla5530
Murat Kara:

adalet hak hukuk had getire

Yanıtla12410
müfeyir Kaplan:

dünya malı gözünü kör etmiş

Yanıtla8297
Kerbela:

Çok önemlimi şimdi bunlar

Yanıtla13210
Ali ihsan:

önemli tabi ki bir kara para aklama olayı var devlet bunların tüm mallarına çökmüş araçlarını polis aracı yapmış ama tahliye ediliyor devlette bu işin içinde olmasa böyle bir şey olabilir mi kafam almıyor

553
Nur De.:

Evet yüzüne bakmadı. Bence ayrılırlarsa, Engin bey kendi hayatın daha sakin olacaktır. Yolu açılır.

Yanıtla17160
Ugur Karamanli:

Tek düşündüğünüz ve analız ettiğiniz bu mu ? Bravo

319
Halkçı:

Enginin paylaşımdan ne ara haberi olmuş tahliye olmadan.

Yanıtla1131
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title