Haberler

Cani Adam, Tanımadığı Kişiyi "Deccal" Deyip Bıçaklayarak Öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da cani adam, trafik kazasında hayatını kaybeden ağabeyinin ruhunu rahatsız ettiği gerekçesiyle tanımadığı kişiyi "Deccal" deyip bıçaklayarak öldürdü.

Ankara'da sokakta yürürken rastladığı tanımadığı Fatih Arınmış'ı (30) bıçaklayarak öldüren Barış K (28), gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde Barış K, "Arınmış'ı, 2005'te trafik kazasında hayatını kaybeden ağabeyinin ruhunu rahatsız ettiği için 'Deccal' olduğunu söyleyerek öldürdüğünü" itiraf etti.

Alınan bilgiye göre, Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üç gün önce sokakta defalarca bıçaklanmış ve boğazı kesilmiş halde cesedi bulunan Fatih Arınmış cinayetiyle ilgili çalışma başlattı.

FARKLI SUÇLARDAN SABIKASI VAR

Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin Etimesgut ilçesinde oturan, çeşitli suçlardan sabıkalı Barış K. olduğunu tespit etti.

Barış K

ANNESİNE CİNAYETİ İTİRAF ETMİŞ

Evine giderek şüphelinin annesiyle görüşen polis ekipleri, Barış K'nin evde olmadığını ancak olay gecesi annesine cinayeti itiraf ettiğini öğrendi.

"DECCAL" DEYİP ÖLDÜRMÜŞ

Telefonla görüştürüldüğü annesi tarafından ikna edilerek eve gelmesi sağlanan Barış K, gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde Barış K'nin, "Arınmış'ı, 2005'te trafik kazasında hayatını kaybeden ağabeyinin ruhunu rahatsız ettiği için 'Deccal' olduğunu söyleyerek öldürdüğünü" söyledi.

Vücudunun çeşitli yerlerinde derin kesik izleri bulunan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen Barış K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cinayette kullanılan bıçak

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Sincan Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

misafir:

bu pisliği hiç cezaevine gönderipte boşuna oan yemek ve rmeyecen . doğrudan asit kazanına atacan.

Yanıtla018
uyanık:

Şansa yaşıyoruz başka açıklaması yok

Yanıtla017
Anonim:

Düşünce güzel ama yanlış kişiye uygulamış.

Yanıtla130
Aziz YILDIRIM:

Ülkeye faydası yok içeride zehirleyin ölsünler , hapiste daha rahatlar sabah öğle akşam yemek tv keyfi

Yanıtla111
Asım:

ifadesini al bırak ayın taktik akıl sağlığı yerinde değil diye serbest bırakırlar. . maksak aksiyon olsun. . Amaç toplumun düzenini sağlamak değilki. Adam keyfiye adam öldürmüş verin idamı. . ibret-i Alem olsun. . da bizde kanun görelim. . . . .

Yanıtla110
HASAN:

idam neden gerekli gayet açık değilmi

Yanıtla011
BiLMiŞ:

İşte sırf bu yüzden, Bireysel silahlanmaya evet. . . Kanunsuzlara karşı kendimizi savunacak imkanımız olsun. . .

Yanıtla08
Vatandaş:

10 numara tespitte bizim millet silahı savunma amaçlı kullanacak kültür ve olgunlukta değil . tertemiz bir düşünceyle düşündüğümüzde haklısın ama bizim insancıklar kendini savunma dışında o silahla her haltı yapar . Millet birbirini düelloya davet eder Ortalık teksasa döner emin ol .

00
LİDER:

DÜNYA BİZİ KISKANAYİİİİİİİİ ( A HABER )

Yanıtla26
abc:

uyuşturucudan şizoya bağlamış nokta. . .

Yanıtla07
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title