Haberler

Söke Garnizon Komutanı Koçak, Veda Ziyaretlerinde

Abone Ol

Söke Garnizon Komutanlığı'ndaki İki Yıllık Görev Süresinin Sona Ermesinin Ardından 17 Temmuz'da Söke Garnizon Komutanlığı Görevini Devredecek Olan Topçu Kurmay Albay İlker Koçak, İlçedeki Veda Ziyaretlerine Başladı. Bugün Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'yi Makamında Ziyaret Eden Söke Garnizon Komutanı Kurmay Albay İlker Koçak; Başkan Özekmekçi'ye Plaket Vererek Teşekkürlerini İfade Etti.

Söke Garnizon Komutanlığı'ndaki iki yıllık görev süresinin sona ermesinin ardından 17 Temmuz'da Söke Garnizon Komutanlığı görevini devredecek olan Topçu Kurmay Albay İlker Koçak, ilçedeki veda ziyaretlerine başladı. Bugün Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'yi makamında ziyaret eden Söke Garnizon Komutanı Kurmay Albay İlker Koçak; Başkan Özekmekçi'ye plaket vererek teşekkürlerini ifade etti.

Söke'de görev yaptığı süre içinde hizmet desteği veren Başkan Necdet Özekmekçi'ye teşekkür eden Söke Garnizon Komutan Kurmay Albay İlker Koçak; "Başta Sayın Belediye Başkanımız Necdet Özekmekçi olmak üzere Belediye çalışanlarımızız her zaman yanımızda olmaları her zaman takdirle karşılanmıştır. Bu nedenle Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan; Söke Garnizon Komutanlığı'ndaki görev süresi 17 Temmuz 2008 de sona erecek olan 11.nci Motorlu Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Söke Garnizon Komutanı Topçu Kurmak Albay İlker Koçak'ın yerine; İstihbarat Kurmay Albay Mustafa Köseoğlu atandı.

(LT-MB-İK) 30.06.2008 16:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title