Haberler

Solhan'da İsrail'e Tepki Gösterildi

Güncelleme:
Abone Ol

Bingöl'ün Solhan ilçesinde, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğramasına basın açıklamasıyla tepki gösterildi. Solhan İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu Temsilciliği öncülünde Ulu Cami önünde bir araya gelen vatandaşlar İsrail aleyhine slogan attı. Platform adına basın açıklamasını okuyan Osman Ayman, İsrail'e tepkisini dile getirdi. Daha sonra İlçe vaizi Osman Numanoğlu Heniyye ve İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için dua okudu.

Bingöl'ün Solhan ilçesinde, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğramasına basın açıklamasıyla tepki gösterildi.

Solhan İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu Temsilciliği öncülünde Ulu Cami önünde bir araya gelen vatandaşlar İsrail aleyhine slogan attı.

Platform adına basın açıklamasını okuyan Osman Ayman, İsrail'e tepkisini dile getirdi.

Daha sonra İlçe vaizi Osman Numanoğlu Heniyye ve İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için dua okudu.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Heniyye Politika Tahran Solhan Bingöl İsrail Güncel Cami İran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title