Haberler

Soma Beyaza Büründü

Abone Ol

Manisa’nın Soma ilçesine kar yağdı.

Manisa'nın Soma ilçesine kar yağdı. Hafta başından beri yağan yağmur bugün sabah saatlerinden itibaren yerini kara bıraktı. Öğleye doğru şiddetini aralıklarla artıran kar yağışı ilçe merkezini beyaza bürüdü. Özellikle çocuklar kar nedeniyle bayram yaptı. Okullarda öğrenciler teneffüs aralarını kar topu savaşı ile geçirirken, vatandaşlar yolda yürürken düşmemek için uğraş verdi. Kimi vatandaşlar yağan kar nedeniyle kartpostallık manzara önünde fotoğraf çekildi.

2014 yılı Mayıs ayında 301 işçinin yaşamını kaybetmesiyle sonuçlanan maden faciası nedeniyle Soma'nın kötü bir yılı geride bıraktığını belirten Cihan Yavuz isimli vatandaş, "Soma'yı bütün kötülükler ve sıkıntılardan bu kar kurtarır İnşallah. Manzara çok güzel, çok mutluyuz. 2014 yılı Soma için çok sıkıntılı geçti. 2015 yılında çok şey bekliyoruz. Umutluyuz. Bu kar bereketiyle gelir inşallah."

ŞİDDETİNİ ARTIRARAK DEVAM EDİYOR

İlçede kar kalınlığı 10 santimi bulurken, kar yağışının devam etmesi nedeniyle kar kalınlığının artması bekleniyor. Öte yandan Soma Belediyesi hem köyler hem de şehir merkezinde yağan kar nedeniyle ekiplerini nöbette bekletirken aksayan yerlere anında müdahale ediyor. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Soma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title