Haberler

Soma'da Maden Ocağı İdare Binasında Yangın Paniği

Güncelleme:
Abone Ol

Soma'da geçen yıl 301 işçinin öldüğü madenin yanındaki İmbat Madencilik Şirketi'ne ait kömür ocağı tesislerinin idare bölümünde, öğle saatlerinde yangın çıktı.

Soma'daki maden sahası Eynez Bölgesi'ndeki İmbat Madencilik Şirketi'ne ait kömür ocağı tesislerinin idare bölümünde öğle saatlerinde yangın çıktı. Yangın madenciler ve itfaiyenin çabasıyla kısa sürede söndürüldü.

301 İŞÇİNİN ÖLDÜĞÜ MADENİN YANINDAKİ BİNADA YANGIN PANİĞİ


Geçen yıl 13 Mayıs günü 301 madencinin ölümüyle sonuçlanan facianın meydana geldiği Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'ye ait ocağın bitişiğindeki İmbat Madencilik Şirketi'nin idari binasında yangını fark eden işçiler, müdahale edip yardım istedi. Soma'dan giden itfaiyeci ekibi de yangına müdahale etti. Yangın sırasında önlem amacıyla yer altındaki işçiler de tahliye edildi.

YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ

İşçilerin soyunma odalarının bulunduğu bölümden başladığı belirtilen yangın büyümeden söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İmbat Madencilik Eynez Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Fatma:

Bu seçim hdp ye oy vermeyi düşünmüştüm. Medya bu kadar hdp yi gündemde tutuyorsa misyonerler iş başında demektir bunda bir bit yeniği vardır. kesinlikle oyumu hdp ye vermiyecem

Yanıtla58
fıtrat:

sakallı adam ve jöleli kafa her ölümün ardından her sorunun ardından ortaya çıkıp . . . Olayı örtbas etme çabası gizleme çabası ve yumuşatma çabası görülmüyor muhalk tarafından. Reisinizin gıkkı çıkmaz bekler o da muhalefet bir gaf yaptı mı ortaya çıkar ve kükrer . . bir gün yatıştırıcı sakinleştirici bir laf söyle dimi acaba. . Ölümlere fıtrat demekten başka. . . Bir günde siz istifa edin ne olur.

Yanıtla10
eeee:

Arkadaşlar burdaki aktrollere kanıp akp ye daha önce oy vermiş vatandaşlarımıza dostlarımıza kötü sözler söylemeyelim. Onlarında istediği bu insanları taraftarlaştırarak kendilerine mecbur etme. Adam inadına akp liyim diyebilsin diye bu algıyı yaratıyorlar. Oysa kimse inadına bir taraftar değil çünkü takım tutmuyoruz. . . Birilerinin hatalarını gördük mü sandıkta cezalarını veririz. Onun için halkı sınıflandırmayın . . . Sadece burdaki maaşlı aktrollere içinizi dökün . Çünkü onlar her türlü kötü halini bile savunuyorlar. . Ha birde makarnacılar ve talancılar var. ama gerçek vatandaş öyle değil.

Yanıtla01
eeee:

Cezasızlık hukuksuzluk diz boyu kimse takmıyor ki ? Araya koyacak 50 adam bulunuyor bir yerde. . . Ama yüzbinler sokağa çıksa bağırsa o 50 adam kadar etki yaratmıyor. . Onlara hain deniliyor . . . bunların çevreyle işi yok bizi devirmeye çalışıyorlar diyorlar. . . . Yeter artık ülke zenginlere çalışır oldu gerçekten akp AŞ haline geldi . . Millet aç bıraktırılarak sözde bedava verilen 3 kuruşa muhtaç ettiriliyor ve lütuf gibi gösteriliyor. biz çalışıp kazanmak istiyoruz vede hakkımız neyse sadece onu verin bedavaya gerek yokkk

Yanıtla00
soran var mı ?:

kaybolması gereken belgeler vardır herhalde. . . her tarafı güvenlikle dolu olan bu yere işçiler karanfil bırakmak için bile giremediler. . .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title