Haberler

Rusya'nın Düşen Uçağıyla Seyahat Edecek Yolcu Bileti Değişince Kurtuldu

Güncelleme:
Abone Ol

Rusya'nın, Mısır'da düşen uçağıyla seyahat etmek için bilet alan yolcu kadın, biletinin son anda değişmesiyle hayatta kalmayı başardı.

Mısır'ın Şarm el Şeyh kentinden havalanarak St. Petersburg'a giderken Sina'da düşen uçağın bir yolcusunun son anda değiştirdiği kararla hayatının kurtulduğu ortaya çıktı.

"UÇMAYA KORKUYORUZ"

Rus televizyon kanalı REN TV'ye Mısır'daki Şarm el Şeyh havaalanından telefonla bağlanan Yana Veretenova, son anda St. Petersburg yerine Moskova'ya gitme kararı aldığını belirterek, "Şu anda Şarm El Şeyh havalimanındayım. St. Petersburg'a giden uçağın düşmesi sebebiyle 9: 30'da kalkması gereken uçağımızı ertelediler. Dört saatten fazladır bekliyoruz, bize su verdiler. En başta St. Petersburg'a gitmem gerekiyordu, fakat son anda fikir değiştirdim. Havalimanında durum çok gergin, herkes haberleri okuyor, kendi aralarında konuşuyorlar. Uçmaya çok korkuyoruz."

ÇOCUĞUYLA UÇAĞA BİNİYOR

Aynı zamanda Mısır'da düşen uçağın yolcularından birisinin uçak kalkmadan önce sosyal paylaşım sitesinde bir fotoğraf paylaştığı öğrenildi. Fotoğraftaki kadının eşi kucağında çocuğuyla uçağa biniyor ve fotoğraf altında "Eve gidiyoruz" yazıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Şarm El Şeyh Petersburg Dünya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP:

TÜRKİYE KARARINI VERDİ CHP CHP CHP CHP CHP

Yanıtla5721
Edi bese:

Hdp

Yanıtla4827
Hdp candırMobil-IOS:

Hdp meclise akp mhp çöplüğe:))

Yanıtla5322
kastamonuMobil-ANDROID:

hdp

Yanıtla5023
osmanlı-ömer hattab:

Ak parti

Yanıtla1820
CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP:

CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP CHP:

Yanıtla1413
arif:

oylar AKP ye yoksam durum sakat arkadaşlar. . . son 6 ay herşey geriye gitti

Yanıtla76
fener 46 mhp ccc:

Çok cahil bir milletiz. Adamsanız yarında mührü mhp ye vurun. Tek çare mhp. Aldatanlara kanmayın. Mhp hariç bütün partiler Türkiyeyi bölme çabasındalar. Akıllı olun. Türkiye türktür türk kalacak, şehitler ölmez vatan bölünmez. Allah türkü korusun ve yüceltsin . CCC

Yanıtla44
DILGEŞ:

2 kasım gününü iple çekiyorum...alakasız haberlerde oy dilenen manyakları görmekten bıktım artıkkkk..

Yanıtla06
xyz:

ak troller sasirmis, emir war yarin sabaha kadar algi operasyonu

Yanıtla21
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title