Haberler

Son Dakika! Beşiktaş Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı, eski Başkan Hazinedar aranıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Son dakika! Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 16 kişi gözaltına alınırken, eski başkan Murat Hazinedar'ı arama çalışmaları sürüyor.

Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı'nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı.

ESKİ BAŞKAN ARANIYOR

Eski belediye başkanı Murat Hazinedar hakkında ise gözaltı kararı olduğu ve arandığı öğrenildi. Ekiplerin konuyla ilgili geniş çaplı araştırma başlattıkları öğrenildi.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Beşiktaş Belediyesi'nden de konuya ilişkin bir açıklama geldi. Tüm belediye çalışanlarının görevi başında olduğu kaydedilen açıklama şöyle:

"Bugün çeşitli basın yayın organlarında ' Beşiktaş Belediyesi'ne operasyon' başlıklı bazı haberler yer almaktadır. Bu haberler 2014 ve 2018 yılları arasında başlatılan bir soruşturmaya ilişkin olup, belediyemizin mevcut yönetimi ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Belediyemiz tüm yöneticileri ve birimleri ile görevinin başındadır. Yasalara, mevzuata ve hukuka uygun bir şekilde Beşiktaş halkına hizmet sunmaya devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız"

Son Dakika! Beşiktaş Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı, eski Başkan Hazinedar aranıyor

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Beşiktaş Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Selim Güler:

Daha neler var .chp belideyelerin cogu böyle.Kimisi devamli lüks restaurantlarda yemek yer,tatil yapar bol bol ,mileti düsünmezler,fakat onlari takim destekleyenleri maalesef var,toz kondurmazlar hatta calisan akp ye iftira bile atarlar.Bu chp hep böyle vatanini düsünmezler.

Yanıtla112107
Zeki Anti:

chp belediyelerinde bunun benzeri çok olay görebiliriz ve buna da hiç şaşırmayın.

Yanıtla9492
Bilir Kişi:

Yine mi cehape bel? La bu arada, beşiktaşta 15 temmuz için ellerden oluşan bir heykel var. Onu da bir araştırın. 100 binlik heykeli, milyona fatura etmişlerdi :)

Yanıtla4873
osmanlı:

Şaşırdık mı. Asla. Zihniyet bu...

Yanıtla4161
taner ipek:

Nasıl yani aranıyor da açmıyor mu

Yanıtla1336
Mehmet Ali Tufekci:

kim devletin malına göz dikmişse Allah bildiği gibi yapsın...

Yanıtla434
Google ile kayıt ol :

hangi partidenmiş? onu neden yazmıyorsunuz???

Yanıtla727
Nazlı Muhip:

Ay siz rüşvet için harekete geçer miydiniz hayret

Yanıtla824
İbrahim Bulut:

Ortakoyde kurucesmede zimmetine gecirdiği herseyin hesabı sorulacak

Yanıtla117
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title