Haberler

Otobüste kadın şoföre dehşeti yaşattı, yetmedi tekmeleriyle kabini yıktı

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü bünyesine bağlı bir otobüste durak haricinde inmek isteyen bir yolcu ile kadın şoför arasında tartışma yaşandı. Şoföre tehditler savuran şahıs, yumruk atarak, kabini tekmeledi. Şoförün ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, şahsı gözaltına aldı.

ESHOT Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak Konak-Halkapınar Metro 2 (253) hattında çalışan otobüsün kadın şoförü, araçtaki bir erkek yolcu tarafından darp edildi. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda şoför B.A. Alsancak Gar Durağı'ndan yolcu aldıktan sonra hareket etti. Bu sırada taşıtlara kırmızı ışık yandı. Yeşil ışığın yanmasını bekleyen otobüse binmek isteyenler oldu ancak şoför B.A. yolcu ve trafik güvenliğini korumak amacıyla yasak olduğu için kapıyı açmadı.

Otobüste kadın şoföre dehşeti yaşattı, yetmedi tekmeleriyle kabini yıktı

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Bu sırada yolculardan G.Y. şoförden kapıyı açmasını istedi ve olumsuz yanıt alınca şoföre hakaret etti. Bunun üzerine B.A. otobüsü uygun bir yere çekerek ESHOT Şoför Destek Hattı'ndan yardım istedi. Polisin beklendiği sırada sözlü saldırının dozunu artıran zanlı, bir anda şoför koruma kapısını kırdı ve kadın şoföre yumruk attı. Yaşanan arbedede şoför B.A. sol gözünden ve kolundan yaralandı. Otobüsteki diğer yolcuların araya girmesi daha büyük bir yaralanmayı önledi. Olay anında yetişen polis, zanlıyı, kasten yaralama ve kamu malına zarar verme suçlarından gözaltına aldı. Olayın şokuyla gözyaşlarına boğulan şoför B.A. darp raporu aldı ve zanlıdan şikayetçi oldu. Korku dolu anlar ise araç içi kamerasınca saniye saniye kayda alındı.

Otobüste kadın şoföre dehşeti yaşattı, yetmedi tekmeleriyle kabini yıktı

TUNÇ SOYER AÇIKLAMA YAPTI: TAKİPÇİSİYİZ

Konuyu yakından takip eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şoför B.A.'yı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Soyer, "Kadın şoförümüze yapılan sözlü ve fiziki saldırı hepimizi derinden üzdü. Bu çirkinliğe gereken cezanın verilmesi için hukuki takipteyiz. Şoför kardeşimize sahip çıkan yolcularımıza ve olaya hızla müdahale eden emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tragger İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

mahalle sakini:

Toplu taşıma aracına kadın şoför atamak nedir nüfus azaltma projesi mi ?

Yanıtla7314
RAMAZAN T.:

kadınlarında iş hayatında olduğunu her işi yapabileceğini göstermek için güzel bir proje ama senin gibilerine çok bu ya.siz çöl vahhabisi için fazla sosyal hareketler bunlar.

14
taner ipek:

Gitsin evinde çocuk baksın dimi

31
mert ekinci:

SANA KAPI NASIL TEKMELENİR AÇILIR KAPANIR ÖĞRETİRLER.ARKADAŞIM.

Yanıtla346
Metin Yalcin:

Eğitimli bir şehir İzmir, yontulmamış mağara adamlarına sahip olabiliyormuş ..

Yanıtla1529
Hakan Arslanoglu:

Saldırgan yolcuya toplu taşıma kullanma yasağı uygulanmalı. Ömrü boyunca hiç bir toplu taşımadan faydalanamasın..

Yanıtla126
Mikail arman:

Topluma hizmet eden belediye görevlisi bir bayana , şiddet uygulayan bu erkek müsvettesine neden otobüste bir delikanlı müdahale edememiş.Ne kadar korkak ve bencil bir millet olduk !

Yanıtla121
mert ekinci:

BU YORUMU YAPAN ARKADAŞ.SENİNDE FARKIN YOK BU HAREKETİ YAPANDAN KUSURA BAKMA.ANLADIN SEN

Yanıtla612
Hamit Gündoğdu:

Bu kişi hangi mağaradan çıkmış acaba!!! Neyse bir kaç gün misafir edileceği nezarethane kimbilir belkide ona 7 yıldız turistik bir tesis gibi gelir. Yaptığı cirkinlikte hizmet olarak geri verilmesi iyi olacaktır.

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title