Haberler

Alkol aldığı sırada yere yığıldı, hastanede yaşamını yitirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Alkol aldığı sırada yere yığıldı, hastanede yaşamını yitirdi KARABÜK'te, dere kenarında alkol alan İsmail Aydoğan (65) bir anda yere yığılırken, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alkol aldığı sırada yere yığıldı, hastanede yaşamını yitirdi
KARABÜK'te, dere kenarında alkol alan İsmail Aydoğan (65) bir anda yere yığılırken, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay akşam saatlerinde, Öğlebeli Mahallesi Malazgirt Caddesi'nde bulunan dere kenarında meydana geldi. Arkadaşları ile alkol alan İsmail Aydoğan bir süre sonra yere yığıldı. Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aydoğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Aydoğan'ın ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Aydoğan Karabük Aydoğan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title