Haberler

Kaza nedeniyle gittiği hastanede koronavirüs olduğunu öğrendi

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli'de otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü Tuncay Şurutoğlu, hastaneye kaldırıldı. Vücudunda oluşan kırıklar nedeniyle tomografiye giren Şurutoğlu, koronavirüs olduğunu öğrendi.

Akşam saatlerinde Değirmendere Kurtuluş Bulvarı yakınlarında meydana gelen olayda, Tuncay Şurutoğlu'nun kullandığı motosiklet, iddiaya göre kavşağa geldiği sırada kırmızı ışığa rağmen durmayınca, Murat Taçyıldız yönetimindeki otomobil ile çarpıştı.

HASTANEDE KORONAVİRÜS OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince, yaralı sürücü Tuncay Şurutoğlu, ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Burada yapılan müdahale sırasında kaza nedeniyle vücudunda oluşan hasarın tespit edilmesi amacıyla çekilen tomografide Tuncay Şurutoğlu'nun ciğerlerinde koronavirüs tespit edildi.

Kaza nedeniyle gittiği hastanede koronavirüs olduğunu öğrendi

EHLİYETİNİN OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Şurutoğlu'nun, buradaki tedavisinin ardından SEKA Devlet Hastanesi pandemi servisine sevk edileceği belirtildi. Şurutoğlu'nun renk körü olduğu ve ehliyetinin de bulunmadığı da öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza nedeniyle gittiği hastanede koronavirüs olduğunu öğrendi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Değirmendere Gölcük Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Ren Körü:

Renk körlerin de ehliyet alabilirler. Görüşleri siyah beyaz değildir. Yavru ağzıyla nar çiçeğini, menekşe ile moru gibi yakın renklerde ayırt edemezler o kadar. Kırmızı kırmızıdır, sarı sarıdır, yeşil de yeşildir.... O kga-daaar...

Yanıtla1610
DADAŞ:

Reis alakası yok renk körlüğünün de türleri var, tek tip değildir.

04
Adamın Biri:

At bol keseden yersen. Renk körlüğünün 3 tipi vardır bunlardan birine ehliyet veriliyor, diğer 2sine verilmiyor. Bunlardan en ağırı kırmızı ile yeşili ayırt edememe olayı. Sendeki vaka hafif olanı olabilir.

11
YOK ARTIK:

Olay bu değil. Adam hem kırmızıda geçiyor hem ehliyetsiz hem de (yersen) ciğerine kadar inmiş ama corona olduğunun farkında değil. Yani her adımı haksız ve hukuksuz.

00
Human:

Ehliyet yok. Kirmizi isikta gecmis kaza yapmis. Corona oldugunu bilmiyormuş (yerse) bu ne simdi.

Yanıtla217
Ahmet:

Ehliyeti vardi

00
Doğrucu:

Ehliyeti yok . Renk körü . Kaza yapmış . Ama motosikleti var binerim ben diyor . Her "önüne gelen" benimde bişeyim mevcut deyip ehliyetsiz cüzdansız canının istediğini yapsa 3 günde memleket yönetimi kaos olur .

Yanıtla01
izmirli:

şansının . . . . :)

Yanıtla01
2121:

Bizde inandık küresel politikası dır

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title