Haberler

Son Dakika! TEM Otoyolu'nda 12 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Son dakika! Esenyurt'ta TEM Otoyolu Mahmutbey yönünde 12 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, TEM Otoyolu'nda trafik kilitlendi. Olay yerindeki ekiplerin çalışmaları sürüyor. Öte yandan kaza nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

İstanbul Esenyurt'ta TEM Otoyolu Mahmutbey yönünde 12 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazanın ardından TEM Otoyolu Ankara yönünde trafik kilitlendi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

5 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerindeki ekiplerin kaza yapan araçları kaldırma çalışmaları devam ediyor. Öte yandan kazada yaralanan 5 kişi ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

1 ŞERİT TRAFİĞE KAPANDI

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Yönetim Merkezi tarafından kazayla ilgili olarak bilgilendirme yapıldı. Sosyal medyada yapılan paylaşımda, "Basın Ekspres Güneşli-Kuyumcukent Yönü, sağ şerit araç arızası nedeni ile 1 şerit trafiğe kapalı. Bölgedeki trafik yoğunlaşmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Son Dakika! TEM Otoyolu'nda 12 aracın karıştığı zincirleme bir kaza meydana geldi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mahmutbey Esenyurt Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Handan:

Insan gibi kullanılır araba milleti rezil ediyosunuz trafikte acele giden ecele gider ışte bi sakin olun nedir bu telaş yazıklar olsun

Yanıtla422
sırrı:

handan senin kadın kafanla anlaman çok zor sizin trafikte algılarınız sıfır siz bir belasınız trafiğe keşke kadınların kullanması yasak olsa özellikle istanbulda

83
gogo:

tırın frenleri patlamış ondan olmuş bilmeden yorum yapmayın radyodan duydum burada detaylı bilgi verilmemiş

33
ağzı olan konuşuyor!:

Bilip bilmeden yorum yapmayın bence. Her insanın her an başına gelebilecek durumlar bunlar. Allah yardımcıları olsun.

21
Vatandas:

Gecmis olsun..Bu trafik kazalari ve hatalari, standartlar belirlenmedikce ve trafik polislerinin yerine yollarda active dolasan polisler gorev yapmadigi muddetce ve agir yaptirimlar olmadigi muddetce kacinilmaz olacakdir..

Yanıtla513
Ooommmooo:

Her sınavı geçene ehliyet verirsen olacağı bu..psikiyatri doktoru muayenesi şart

Yanıtla315
BEŞ PARA ETMEZ TEDBİRLER:

BİR EL DİREKSİYONDA, DİĞER EL TELEFONLA BİR YERLERİ ARAMAKLA MEŞGUL. AMA İNSANIN İKİ GÖZÜ ŞAŞILAR GİBİ AYRI İSTİKAMETLERE BAKAMIYOR Kİ. KAZADA KAÇINILMAZ TABİ. BAHANE HAZIR:''DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEN ARAÇLAR ZİNCİRLEME KAZAYA SEBEP OLDULAR, TEM''DE MEYDANA GELEN KAZADA TRAFİK KİLİTLENDİ''. AKŞAMA AÇ TV KANALLARINI HEPSİNDE AYNI GEYİK HABER''. APTALLARA MASALLAR. ARKADAN PANDEMİ. ARKADAN CİNAYETLER.

Yanıtla410
..:

KARDEŞİM BİLİP BİLMEDEN OTURDUĞUN YERDEN YORUM YAPMA. EDİNİLEN BİLGİYE GÖRE TIRIN FRENLERİ PATLAMIŞ

10
Okan:

Trafik denetim sıfır ankarada 3 yıl ehliyetsiz araba kullandım kimse birşey demedi ve dese ne olur cezası hafif bir sürü arkadaşımda hala ehliyetsiz kullanıyorlar

Yanıtla121
meczup:

yaptığın marifet değil ahmakça hareket ehliyetsiz veya sigortasız araç kullanmayı hiç kimseye tavsiye etmem ehliyetsiz veya sigortasız kaza yaptımı sigorta adamı oyuyor alacağın cezalar hariç bütün verdiğin zararları ödettiriyorlar

00
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title