Haberler

Son Dakika! KVKK, yetkili kurumlar ve işverenlerin aşı ve PCR test sonucu bilgisini işlemesinin kanuna aykırı olmadığına karar verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Son dakika! Kişisel Verileri Koruma Kurulu, koronavirüsle mücadele kapsamında yetkili kurumlar ve işverenlerin aşı ve PCR test sonucu bilgisini işlemesinin kanuna aykırı olmadığına karar verdi.

Ayrıntılar geliyor...

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

PCR Testi KVKK Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Erdem Taner:

Genelgelerle devlet yönetilmez.Bir gün bu saçmalıklar son bulduğunda yargılanacaksınız Hakk katında...

Yanıtla11081
Firat Ozk:

on numara olmuş. aşı olmayanlar çevresını rıske göze atmayı göze alıyorsa ne yapılırsa uygundur. prc testı almaya başlanıldı iş yerlerınde coronolar ortaya cıkmaya basladı.. aşı olması için bu ınsanalra ne yapmak lazım. zorlada olsa yapdahada baskı yaptırılsın

Yanıtla84103
sümbülzade vehbi :

Aşı olmayan çevresini ne açıdan riske atıyor? Aşı olan da bir taşıyıcı ve risk faktörü ne sanıyorsunuz siz aşı olunca üst solunum yoluna bir filtre koyuluyor ve asla bulaşmıyor mu sanıyorsunuz? Kış geliyor tatile gönderdiğiniz beyninizi yanınıza alın artık ! bu milletin aşı olması için acil kullanım onayını almış olması yetmez ruhsatlı ve üretenlerin de aşı olması yeterli !

2716
Harvey Specter:

Aşı olan bir kişi hem covid oluyor hemde covid yayabiliyor

117
emre akgül:

Hepinizin bir hesabı varsa yüce Allah cc bir hesabı var.. sizi toprakta kabul etmeyecek...

Yanıtla08
Güray Dilli :

İşlenmeyen bilgimiz mi kaldı. Güldürmeyin insanı. Hüviyet değiştirirken bile el ve bilek damarlarınızın kaydı alınmadı mı ? Parmak izleriniz alınmadı mı ? Damar yollarını uydudan takip edilebildiğini okumuştum.

Yanıtla14
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title