Haberler

Son Dakika: Şırnak'ta mağarada kıstırılan teröristlerle sıcak çatışma: 3 askerimiz şehit oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Son dakika: Şırnak'ta başlatılan operasyon kapsamında gerçekleştirilen arazi araması sırasında mağaraya sıkıştırılan bir grup terörist ile sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 3 jandarma personeli şehit oldu, 1 güvenlik korucusu da yaralandı. Öte yandan 3 terörist ise etkisiz hale getirildi.

Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde dün başlatılan operasyon devam ediyor. Operasyon kapsamında, bugün arazi araması sırasında mağarada sıkıştırılan bir grup terörist ile sıcak temas sağlandı.

3 JANDARMA PERSONELİ ŞEHİT OLDU

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Çıkan silahlı çatışma sonucunda, 2 terörist daha silahıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonda toplam 3 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonda 2 jandarma personelimiz şehit olmuş, 1 güvenlik korucumuz ve 1 jandarma personelimiz ağır yaralanmıştır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir."

İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan jandarma personelinin şehit olduğunu, operasyonda şehit sayısının 3'e çıktığını açıkladı.

OPERASYONDA 3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı ve Şırnak İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde Bestler Dereler bölgesinde J-SİHA, Atak taarruz helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı destekli, jandarma özel harekat (JÖH), jandarma komando ve güvenlik korucularının katıldığı istihbarata dayalı nokta operasyonunda dün 1 teröristin silahıyla etkisiz hale getirildiği hatırlatıldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Güvenlik Korucusu Operasyon Jandarma Şırnak Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Yusuf Saygın:

"Teslim ol" demeyin. Geberin ve mağarada çürümeye bırakın alçak hainleri.

Yanıtla29688
Deliormanli :

Yanlış yapılıyor..teslim olun çağrısı yapılmamalı...direk vur emriyle hareket edilmelidir... sağ yakalanmamali..

Yanıtla26337
Yıldırım Yıldırım:

Seçim bitti hortladı ne oldu. Demek ki doğru her zaman doğru. Teslim olun demeyin canım gardaş vurun gitsin. Askerimizin ayağına taş değmesin. Allah'ım yar ve yardımcısı olsun. Amin

Yanıtla15330
Ahmet AKGÜL:

Allah rahmet eylesin. 1 tane terörist kalmayıncaya kadar hainler öldürülecek.

Yanıtla18320
Ercan Bulut:

Millet ittifakı mı yaptırdı bunu asıl sizin yorumunuz nedir hani bas bas bağırıyorsunuz kokunu kazıdık dıye

Yanıtla21478
ilhan kır :

millet ittifakını da pkk yıda fetöyüde amerika yönetiyor

47131
Hüseyin Bakkal:

vatan hainleri bitmezki...kimsenin anlında yazmıoo çok bilmişlik taslamayın

23108
İSMET AKÇAY :

Canlı yakalamak istiyorlar çünkü yakalanan lardan istihbarat alınıyor diğerlerinin yeri bulunuyor yoksa askerimiz o mağarayı direk yakardı Allah rahmet eylesin çok üzücü..

Yanıtla23268
Güray GÜRPINAR:

MİLLET İTİFAKI YORUMUNUZ NEDİR

Yanıtla88191
Güray Dilli :

Savunma sanayii konusunda yapılan çalışmalar aklıma geldi. Zayiat olmadan harekat tamamlanabilirdi.

4399
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title