Haberler

Son Dakika: Galip Öztürk ile fotoğrafı ortaya çıkan hakim Kemal Alver görevden alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Son dakika: Cinayete azmettirmekten müebbet hapis cezası onanan, çete davalarından aranması bulunduğu için Gürcistan'a kaçan Galip Öztürk ile fotoğrafı ortaya çıkan hakim Kemal Alver, HSK tarafından Samsun Adalet Komisyonu Başkanlığı görevinden alındı. HSK ayrıca olayla ilgili inceleme başlattı.

Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Galip Öztürk'ün aile fotoğrafını çekerken aynadan görüntüsü yansıyan hakim Kemal Alver, büyük tepki çekti. Olayın ortaya çıkması üzerine Öztürk, yayımladığı fotoğrafı kaldırdı ve kısa bir süre sonra Alver'i fotoğraftan kırparak aynı fotoğrafı tekrar paylaştı.

HSK HAREKETE GEÇTİ

Tepki çeken fotoğrafın ardından Hakim ve Savcılar Kurulu (HSK) harekete geçerek Hakim Kemal Alver'i Samsun Adalet Komisyonu Başkanlığı görevinden aldı ve olayla ilgili inceleme başlattı.

Son Dakika: Galip Öztürk ile fotoğrafı ortaya çıkan hakim Kemal Alver görevden alındı

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN SUÇ ÖRGÜTÜ RAPORUNDA 7. SIRADA YER ALIYOR

ABD Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi (DEA) tarafından uluslararası uyuşturucu kaçakçısı olduğu gerekçesiyle sınır dışı edilen, Türkiye'de adam öldürmeye azmettirmekten müebbet hapis cezasının onanması üzerine Gürcistan'a kaçan Metro Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk'ün Türkiye'de yargılandığı çete davalarından da hakkında yakalama kararı bulunuyor. İçişleri Bakanlığı'nın Türkiye'nin en büyük 30 organize suç örgütü raporunda Galip Öztürk 7. sırada yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Galip Öztürk Gürcistan Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Doğuş:

Yani adam kendi kendine yakayı ele vermezse kimsenin tavuğuna kış diyeceği yoktu. Hani istihbarat.

Yanıtla6171
Mehmet Ben:

Senin gibi hakim yere girsin eğer iddialar doğruysa

Yanıtla9128
Cerkez Ethem:

Aklım almıyor müebbet hapis ile yarğılanan bir insan nasıl yurtdışına kaçabiliyor ve neden hakkında kırmızı bülten çıkartılmıyor.Yoksa birileri tarafından korunuyormu ?

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title