Haberler

Son Dakika! Çorlu'da sahte içkiden zehirlenerek ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Güncelleme:
Abone Ol

Son dakika! Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sahte içkiden zehirlenerek ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi. Hastanede 13 kişinin tedavisi sürüyor.

Çorlu'da, perşembe gecesi Hıdırağa Mahallesi Çiçek 4'üncü Sokak'ta bakkalın yanında Pakistan uyruklu Ikhlague Hussam (26) yerde baygın yatarken bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı, Hussam hayatını kaybetti.

19 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Yapılan incelemede Hussam'ın sahte içkiden zehirlendiği belirlendi. Perşembe gecesinden itibaren sahte içkiden zehirlenme gerekçesiyle hastaneye başvuranların sayısı 19'a yükseldi. Dün yoğun bakım servisinde tedavi gören Emin Kırcaali (65), bugün de Mehmet Pamukçu, Sadık Akın Usal, Altuğ Oktay ve Nurcihan Engin hayatını kaybetti.

Tekirdağ'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 6'ya yükselirken, Çorlu Devlet Hastanesi'nde 13 kişinin tedavisi ise devam ediyor.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Sahte içkiyle ilgili dün emniyette işlemleri tamamlanan ilçede büfe işleten Hüseyin Coşkun ile Süleyman Malkoç, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Gözaltındaki diğer şüpheliler, K.U., M.D. ile C.G.'nin ise sorguları devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sahte İçki Tekirdağ Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Yusuf Kuzgun:

benim anlamadigin tek sey bu 600 tane vekil var bunlar ne is yapiyor turkiyede yasamiyorlarmi yoksa turkiyede olanbitenden hicbirin haberi yok birtanesi cikipda onerge vermiyor bu sahte gida yada icki yapanlara oyle bir ceza vercenki omurboyu hapis hapide olecek cikmak yok diye

Yanıtla18
Yusuf Kuzgun:

bile bile adam odurmeye tesebusdur bun cezasida agirlastirilmis muhebet birde deyil 5 kere olacaki bu is ordadan kalksin vatandaslar olmesin

Yanıtla18
Yusuf Kuzgun:

adelet bakanimiza sesleniyorum burdan bakainim bu sahte ici yapanlara oyle bir ceza verinki cezayi duyan elini surmesin bu ise yani verin 200 yil gorun ortadan kalkacak sahte ciki yapimi

Yanıtla27
Yusuf Kuzgun:

bu sahte iciki sorun cozemedi gitiler tabi bitmez sen sahte iciki yapanlari yakalar sonra adlikontrol sartiyla serbest birakirsan olacagi bu zaten milletede allah korkusu kalmamis para icin isterse 100 kisi olsun diyorlar serefizler

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title