Haberler

Tren Kazası Soruşturmasında 2 Makinist Gözaltına Alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Tekirdağ'da 24 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası ile ilgili olarak 2 makinist gözaltına alındı.

Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazasıyla ilgili 2 makinist ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

TREN FACİASINDA SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen 24 kişinin öldüğü 318 kişinin de yaralandığı tren kazasıyla ilgili Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

2 MAKİNİST GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma kapsamında trenin makinistleri Halil Altınkaya ile Suat Şahin, tedbiren gözaltına alındı. Ayrıca kaza bölgesine Ankara'dan bilirkişi heyeti gönderildi.

ÇERKEZKÖY'E İLK SEFER YAPILDI

Öte yandan kaza nedeniyle Halkalı-Uzunköprü arasındaki tren seferleri karşılıklı durdurulurken, Halkalı Tren İstasyonu'ndan Çerkezköy'e bugün ilk sefer sabah 08.30'da gerçekleşti.

Akşam 18.00'da da Halkalı'dan Çerkezköy'e bir sefer daha bulunuyor. Öte yandan Çerkezköy'den de Halkalı'ya tek tren seferi gerçekleştirilecek.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (78)

Birisi:

Ne güzel ya. Pamukova''da olduğu gibi suç''u makiniste at kurtul. O Demiryolu hattındaki eksiklikler, mühendislik hataları, yolsuzluk ve ihmaller ne olacak? Ama yok bunlar konuşulamaz çünkü YAyın Yasağı. Yönetenler ve ihmali olanlar hiç bir sorumluluk ödemez bu ülkede suç hep Makinistlerin. . .

Yanıtla125
Adalet:

Aşırı bir yağış olmuş.Yapılması gereken tren yola çıkmadan önce o hat teknisyenler tarfından kontrol edilip rapor edilmesi gerekiyordu.Bunu yapmayan veya yaptırmayan herkes suçlu.Malesef yine işin en kolayına kaçıp makinisleri tutuklamışlar.Utanmasalar yağmuru suçlayacaklar.

Yanıtla020
Alper:

Ulastirma bakani hemen istifa etmeli..bu nedir ya makinisti falan aliyorlar

Yanıtla414
.:

BU YÜZSÜZLER 301 MADENCİ ÖLDÜĞÜNDE İSTİFA ETMEDİ ŞİMDİ Mİ EDECEK

06
TURK:

Ne alaka istifa? Her kazada istifa mı edecekler, zihniyetini düzelt biraz , gözlüğü cikar

51
seko:

yine alakası olmayan insanları içeri atıp gerçek suçlular kandırıldık diyip yola devam ederler. ama bu dünyanın birde öteki tarafı var.

Yanıtla414
simdi nederiz:

Ülkeyi yöneten Makinistlerde tutuklansin. .

Yanıtla117
Fatih:

Makinistin suçu ne? O ray inşaatı ihale eden, ihaleyi alan ve bakım yapmayan bütün sorumlular gözaltına alınsın. Şu ülkede bari şu olayın üstü kapanmasın Allah aşkına!

Yanıtla016
yavuzceylan:

Köprünün üstüne beton atmayan dolgu yapmayan kişiler özgür makine kullanan savcılığa çağrılıyor vay arkadaş

Yanıtla015
SSK EMEKLİSİ:

MAKİNİST GÖZ ALTINA ALINMIŞ BRAKIN YAHU ALLAH AŞGINA , MAKİNİST NE YAPACAK O YOLA SU ALIP GÖTÜRMÜŞ RAYLARIN BESLEMESİNİ ORAYI GÖRMESİ MÜMKÜN DEĞİL FRENE ASILSA BEŞ YÜZMETREDE ANCA DURUR , BİR İNSANIN BEŞYÜZ METRE İLERİSNİ GÖRMESİ ZATEN MÜMKÜN DEĞİL. . HA ŞU OLABİLİR Dİ . AŞIRI YAĞMUR SONUCU ÇOK AĞIR GİDİLEBİLİR Dİ . RAYLARIN BOZULMASI DÜŞÜNÜLÜP . BELKİ BUNDAN SONRA OLABİLİR. BÜYÜK İMTİHAN HEM DEVLETİMİZ HEMDE MİLLETİMİZ ADINA , ALLAH CC. HZ. YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Yanıtla015
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title