Haberler

Sorgun - Cüce Çifte Belediyeden Düğün, Başkandan Bilezik

Abone Ol

Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde 1 Metre 20 Santim Boyunda 28 Yaşındaki Hacı Bekir Bolat ile 1 Metre 10 Santim Boyundaki Yaşıtı Zeynep Zan, Sorgun Belediyesi Tarafından Düzenlenen Nikah Töreniyle Dünya Evine Girdi. İnternette Tanışan Çiftin Nikah Şahitliğini Yapan Sorgun Belediye Başkanı Ak Partili Ahmet Şimşek, Geline Bilezik Taktı.

YOZGAT'ın Sorgun İlçesi'nde 1 metre 20 santim boyunda 28 yaşındaki Hacı Bekir Bolat ile 1 metre 10 santim boyundaki yaşıtı Zeynep Zan, Sorgun Belediyesi tarafından düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. İnternette tanışan çiftin nikah şahitliğini yapan Sorgun Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Şimşek, geline bilezik taktı.

Sorgun Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen nikah töreni öncesinde Hacı Bekir Bolat ile Zeynep Zan, son model bir Cip ile düğün salonuna geldi. Girişte çift, davetliler tarafından alkışlarla karşılandı. Törene Belediye Başkanı Ahmet Şimşek de katılarak çiftin nikah şahitliğini yaptı. Başkan Şimşek, nikah sonrası geline altın bilezik taktı.

Başkan Ahmet Şimşek yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar araştırdık, ancak ona uygun birisini bulamadık. Onlar kendileri birbirini buldu. Bizlere de bu iki güzel insanın düğünlerini yapmak kaldı. Düğününü belediye olarak biz üstlendik. Diğer tüm mobilyaları ve beyaz eşyaları da, Sorgun'un hayırsever esnafı tarafından karşılandı" dedi.

8 aylıkken babasını kaybeden 120 santimlik Hacı Bekir Bolat'ın, ailesinin yoksul olması nedeniyle yeterince beslenemediği için gelişemediği, daha sonra ise tedavi sürecinin geç kaldığı belirtildi. Genç çiftin, ev kirasının da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacağı kaydedildi..

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title