Haberler

Soruşturmanın seyrini değiştirmişler! Narin'in 2 akrabası daha gözaltına alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine yönelik soruşturmada sıcak saatler yaşanıyor. Narin'in yengesi Hediye Güran'ın ifadesi doğrultusunda akrabalardan İ.K. ve Ş.K., asılsız ihbarlarla olayın seyrini değiştirmek suçlamasıyla gözaltına alındı.

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan, 8 Eylül'de cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Narin'in yengesi Hediye Güran'nin ifadesi doğrultusunda 2 kişi gözaltına alındı. İ.K. ve Ş.K., asılsız ihbarlarla olayın seyrini değiştirmekle suçlanıyor. Gözaltında bulunan toplam 3 kişinin işlemleri sürüyor.

NARİN BULUNMASIN DİYE HEDEF SAPTIRDILAR

Narin Güran cinayetiyle ilgili dün çarpıcı ayrıntılar ortaya çıkmıştı. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 19 gün boyunca süren yoğun arama çalışmalarında Narin'in akrabaları tarafından sistematik bir şekilde delil karartma eylemleri gerçekleştirildiği belirlenmişti. Aile üyeleri tarafından 50'den fazla sahte ihbar yapıldığı tespit edilmişti.

ANNEDEN AĞIZ VE DİŞ MODELİ ÖRNEĞİ ALINDI

Soruşturmada anne Yüksel Güran'la ilgili yeni gelişmeler de var. Anne Güran, Narin'in cansız bedeninin bulunduğu 8 Eylül'de gözaltına alınmıştı. Tutuklanan Yüksel Güran'ın ağız ve diş modeli alındı.

Anneden alınan ağız ve diş modeli, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek, soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Narin'in ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık iziyle karşılaştırılacak.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Narin Güran Diyarbakır Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Ahmet:

Doğu bölgesinde 4 yıl görev yaptım. Bilahare 2 yıl daha toplam 6 yıl kaldım. Tamamını tenzih ederim ama bölgede yalan çok yaygın. Özellikle suçlu kesim kesinlikle suçunu kabul etmez ve sürekli yalan söyler. Uyuşturucu kacakcilarinin evlerine baskın yapardık. 5 kişi aynı odada uyuduğu halde şahsa yanında yatanın kim olduğunu sorduğumuzda "Vallah bilmirem" derdi ve bu tutumunu sürdürürdü. O yüzden itiraf eden çıkmazsa somut delil bulunsa bile suçu işleyenler asla kabul etmeyeceklerdir.

Yanıtla24192
MEHMET EMİN BİRGÜL:

bilmirem Erzurum kars şivesi sen nerde görmüşsün bunu orasını anlamadım ben 30 yaşımın 27 yılını oralarda geçirdim yalan denilince azınlıkta misafir perverliği ile güler yüzlülüğü ile an yapmış doğu bölgesi sözünün eri insanların olduğu yerdir işin gereği suç ve suçlular ile uğraştığın için sana öyle geliyor . normal bir şekilde kimliğini kllanmadan toplumu dinlesen gözlemleseydin ozaman sözünün yanlış olduğunu anlardın . suçlu kesime gelirsek kanunlar zayıf olduğu için yalan ile kurtulacağını bildikleri için ülkemiz genelinde suç işleyen adamda zaten dürüstlük aranmaz kusura bakmayın işini nedir bilmem ama bunu halen kavrayamamışsınız.

02
Güven önemlş:

bu hep böyledir, ne der atalar,"suç kürk olsa kimse giymez"

00
Mustafa Karacalar:

sonuna kadar haklisin.hepsi ayni zihniyet o yuzden urfadan sonrasi memleket icin kulli zarar

00
Rıdvan Doğan:

Diyarbakir guzel sehirdir. insanlarida oyledir

Yanıtla7814
Emre null:

nedir ki geçmeyen dunya üstünde acılar zulümler hepsi gecer düşmüşüz br zalim dunya eline kapilmisiz onun ceheneme götüren seline bir gun gideceğiz elbet kiyamet gününü işte o laikligi de serbest piyasayi da tekel bayilerini de yerle bir eder de geçer

Yanıtla2729
Ankara:

Battaniye nin sahibi cinayeti işlemiştir veya biliyordur battaniye bulunmalı ve DNA kıl tüy araması yapılmalı ,bu çocuk evin dışında öldürülmüş ayak kolay kırılmaz ölümden oncemi kırıldı sonramı yüksekten düşme ye bağlı kirildiysa bir ucurum yamaç varmı evin yakınında bakilmali ortada telefon konuşması var yamaç diye o yamaç bulunmalı ve oradan DNA kil tüy kan vs aranmalı o bölge insanı susacaktir delille çözülmeli,yağmurlar başlamadan deliller alinmali

Yanıtla24
ömer:

Öldürülen Mafya Narin'in Failleri Artıyor

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title