Haberler

Fenomen İlahici Ali kurşun yağmuruna tutuldu! Polis kaçan şüphelinin peşinde

Güncelleme:
Abone Ol

Sosyal medyada "İlahici Ali" adıyla bilinen Ali Özdemir geceyi geçirmek için Esenler'de bir eve gitmek istediği tanımadığı bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Özdemir ambulansla hastaneye kaldırılırken polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Sosyal medyada 'İlahici Ali' adıyla tanınan Ali Özdemir'e silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda Özdemir yaralanırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

POLİS KAÇAN SALDIRGANLARIN PEŞİNDE

Olay, dün gece saat 03.00 sıralarında Havaalanı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sosyal medyada İlahici Ali adıyla bilinen Ali Özdemir, takipçileriyle buluşmak için Konya'dan İstanbul'a geldi. Özdemir, geceyi geçirmek için Esenler'de bir eve gitmek istediği sırada tanımadığını söylediği bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Silah sesleri üzerine cama çıkan mahalle sakinleri kanlar içerisinde yerde yatan Özdemir'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Özdemir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Fenomen İlahici Ali kurşun yağmuruna tutuldu! Polis kaçan şüphelinin peşinde

"KURŞUNLAR BACAĞINA İSABET ETMİŞTİ"

Özdemir'e ilk müdahaleyi yapan Furkan Çoban, "Gece 03.00 sıralarında 4 el silah sesi geldi. Camdan baktığımızda bir kişinin yerde yattığını gördük ve müdahale etmek için aşağıya indik. Kurşunlar bacağına isabet etmişti. Şanslıydı ki sağlıkçı bir kişi vardı. Durumunun nasıl olduğunu bilmiyorum. İnşallah iyidir. İlahici Ali olduğunu söylediler. Zaten siması da tanıdık gelmişti. İnternetten baktığımızda o olduğunu gördük" dedi.

SALDIRI ANI KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şüpheliyle İlahici Ali'nin bir süre konuştuğu daha sonra ise şüphelinin belinde çıkardığı silahla ateş ettikten sonra kaçtığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Özdemir Esenler Magazin 3-sayfa Polis 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Onemli Degil:

TC Ciftliginin Heryeri Guvensiz..Criminal Bolgede Vurulmus..Orada Vurulmasa Baska Yerde Basina Klima Dusebilir, Bir Cukura Dusup Bogulabilir, Ters Yonden Gelen Kamyon Ezebilir, Elektrik Carpabilir,Yani Evine Zor Donebilir..Aslinda Hep Dis Guclerin Bizans Oyunlari Bunlar..Ama Kardes Ulke Hindistan Ile Hic Kimsenin Aramizi Bozmasina Izin Vermeyecez..

Yanıtla958
YalancıSavar:

laik sistem de böyle

298
Önder ÖNER:

Elinden bi iş gelmeyenler kolay yoldan para kazanmanın derdinde. Bu nedir ya FENOMEN. her akşam haberlerde, gazetelerde bunlar. Bu kadar kolay mı para kazanmak. Dur diyen yok tabi eline telefonu alan fenomen oluyor bu ülkede. Nede olsa MAL çok...

Yanıtla345
NediyonDegisik:

umarim pamugu tikamislardir

Yanıtla207
Murat Celik:

Evet ismin gibisin

37
NediyonDegisik:

umarim sanada pamugu tikarlar hahah

00
öncevatan:

İlahiciiiiii :D

Yanıtla219
Ömer Can:

memleket teksas olmuş

Yanıtla020
Alaattin Erden:

otel yokmu ki evlere gidiyorsun hemde saat 3 te

Yanıtla08
Ocean Express cargo Ltd:

İSLAM DİNİ PARA KAZANMA DİNİ OLMUŞ..İLAHİ OKUDUĞU NERDEN BELLİ Kİ ???

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title