Haberler

İsveç'te İran asıllı kadın, polis korumasında Kur'an-ı Kerim yaktı

Güncelleme:
Abone Ol

İsveç'in başkenti Stockholm'de İran asıllı Bayrami Marjan, Kur'an-ı Kerim yaktı. Tüm dinlerin yok edilmesi gerektiğini savunan kadın, provokasyonu polis koruması eşliğinde gerçekleştirdi.

İsveç'in başkenti Stockholm'de İran asıllı Bayrami Marjan isimli kadın Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı düzenlendi. Tüm dinlerin yok edilmesi gerektiğini söyleyen kadın , kutsal kitabımızı mangalda yaktı.

MANGALDA YAKTI

Stockholm'ün Bromma bölgesinde bulunan Angbybadet sahilinde 47 yaşındaki İran asıllı Bayrami Marjan, polis korumasında Kur'an-ı Kerim yakarak tüm dinlerin yok edilmesi gerektiğini savundu. Marjan, Kur'an-ı Kerim'i mangalda yakarken polis bölgede güvenlik önlemleri aldı.

BU KAÇINCI SKANDAL?

Danimarkalı aşırı sağcı politikacı ve Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan, 2022'de Paskalya tatili boyunca İsveç'in Malmö, Norköpin, Jönköping kentleri ile başkent Stockholm'de Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonlarını sürdürmüştü. Paludan, 21 Ocak'ta Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde de Kur'an-ı Kerim yakmıştı.

Stockholm'de Irak asıllı Salwan Momika da Kurban Bayramı'nın birinci gününe denk gelen 28 Haziran'da, Stockholm Camisi önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yakmıştı.

Momika, 20 Temmuz'da da Irak'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde, 31 Temmuz'da İsveç parlamentosu önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim'i ve Irak bayrağını ayaklar altına almıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Stockholm İsveç İran Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

Zaky:

Diger iki kitabi neden yakmadin o zaman? Kimin masasiniz belli.. dinler catismasi icin ortam hazirlaniyor..

Yanıtla10370
Ahmet Saz:

dinle insanları kandırıp kanını emenlerden nefret ederim ama böylede kafirlerdende savaşmak için beni yaratan rabimede dua ederim inşalah beni bunun gibi kafirlerden savaşmayı nasip eder

Yanıtla32306
uykucu uğur:

Allah bu kuluna hesabını hak ettiğini şekilde verecektir. Allah'ın evini yıkmaya giden fil sahiplerine neler yaptı işte onun gibi

Yanıtla21315
Amokachi:

Kabe tarih boyunca 7 kere yıkıldı. Ebabil kuşlarının koruduğu Kabe, Allah' ın koruduğu Kabe.

21
Yusuf GÜÇLÜ:

Bunlar istisnasız ortadan kaldırılmali

Yanıtla31125
Orhan KÖSE:

Kuranı Kağıda dökülmüş yakınca bitecek sananlar , Kuran bir mucizedir hiç kimse yok edemez çünkü önce peygamber ezberine ve sahabe ezberine sonra milyonlarca insanın ezberine nakış nakış işlenmiştir , kağıda değil beyinlere yazılı bebeğim.

Yanıtla10138
aristoteles:

Halk eğitimle bu işi aşar ama eğitimi bitirdikleri icin taş devrine dönüyorsunuz bu gidişle ilk yıllarından bile öteye gideceksiniz :)

72
senar:

Allah kendi kitabını kendi dinini bizlere bırakmaz korur, Ancak bizler tepkimizi vermek zorundayız. Allah bildiği gibi yapsın onun dinine savaş açanları ve buna sessiz kalan sözde müsüman yöneticileri

Yanıtla10131
İNAN DIRAZ :

Bizim MİT ne diye hala beklemede? bunların artık tek tek bi şekilde ortadan kaldırması gerek, bu şekilde alenen bu adiliği yapan hiç kimse kalmayana dek temizlik yapılması şart oldu, elindeki imkanın hakkını vermezsen Allah bunu hesabını hem dünyada hem ahirette sorar.

Yanıtla3788
Kenan Erol:

senin yorumunu beğenmeyen hainlerin sayısı çok olduğu için mit kiminle uğraşacağını şaşırmız asıl hainler içimizde

2338
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title