Haberler

Suç makinesinin TikTok hesabı da varmış! Lüks otomobillerle elini koluna sallaya sallaya gezmiş

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüpheli görevli polisin silahını alarak 27 yaşındaki kadın polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit etti. 26 suç kaydı bulunduğu öğrenilen saldırganın TikTok hesabı olduğu ortaya çıkarken paylaşımlarında lüks arabalarla seyahat ettiği ve çeşit çeşit silahlarla poz verdiği görülüyor.

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde polisler ile yakalanan şüpheli şahıs arasındaki arbedede, şüpheli şahsın bir polis memurunun silahını alarak etrafa ateş açması sonucu 27 yaşındaki kadın polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu. Cinsel taciz ve istismar dahil 26 suç kaydı bulunan saldırganın TikTok hesabının da olduğu ortaya çıkarken, şüphelin lüks araçlarla sokaklarda elini kolunu sallaya sallaya gezdiği görüldü.

POLİSLERE VE ETRAFA ATEŞ AÇTI

Olay, saat 23.15 sıralarında Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Yolu Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre çeşitli suçlardan 26 adet suç kaydı bulunan Y.E.Ç. (19) isimli şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı esnada bir polis memurunun silahını alarak polislere ve etrafa ateş açtı.

Suç makinesinin TikTok hesabı da varmış! Lüks otomobillerle elini koluna sallaya sallaya gezmişŞehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz.

KURTARILAMAYARAK ŞEHİT OLDU

Polis memurlarının da karşılık verdiği silahlı çatışmada ağır yaralanan polis memuru Ş.Y. (27) kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şüpheli şahsın yaralı olarak yakalandığı ve hakkında kasten yaralama öldürme suçlarından tahkikat işlemlerine başlandığı öğrenildi.

Suç makinesinin TikTok hesabı da varmış! Lüks otomobillerle elini koluna sallaya sallaya gezmiş

ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA GEZMİŞ

Polis memurundan aldığı silahla 27 yaşındaki kadın polis memurunu şehit eden saldırganla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Cinsel taciz ve istismar dahil 26 suç kaydı bulunan şüphelinin TikTok'ta hesabı bulunduğu ve lüks araçlar, pahalı motosikletlerle elini kolunu sallaya sallaya gezdiği ortaya çıktı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Motosiklet Ümraniye İstanbul Güncel Polis Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Mustafa Gümüş:

Devletin vurdum duymazlığı gencecik bir evladımızın yok olmasına mal oldu.Nedir bu suç dosyalarıyla dışarıda gezen insan kılıklı deccallerden çektiğimiz

Yanıtla048
Yılmaz Yıldız:

Şimdi bu devletin suçu deyilmi 27 suç kaydı olanın yeri yerin dininde olmalı

Yanıtla029
Sinan sinan:

bizim ne arabamız ne suçumuz nede evimiz var ama sucumuzda yok kimsenin malına goz dikmedik luks yasamacak icin bisilermi gerekli anlamıyorum bu aralar bakıyorum 40 yil.ceza alan dışarıda suc islemis ama luks yaşıyor adam.benden kucuk 26 suc var giydiklerini yada bindiklerine binmisligim yoktur eski videolara bakıyorum calan iyi calmadigindan fakir diye söyleniyor kafalar karisik

Yanıtla06
Halil null:

Bu saatten sonra ne desem boş. Adaleti iyice bitirdiler. Bu saatten sonra ne işe yarar bunu içeri alman. Yazık değil mi bu gencecik kızımıza yazık değil mi ailesine. Adamlar suç makinesi niye salıyor sunuz ,illa birilerinin canı mı yansın, bu mu adalet.

Yanıtla05
Ahmet Çakır:

orspu ç

Yanıtla04
Dvran 25:

ne zahmet ettiniz adamın 27 suç kaydı vardı zaten Herkesi böyle adlî kontrol serbest derseniz ama savcıya yumruk atanı tutuklarsanız zaten adalet tecelli etmez savcı ve hakimler kına yaksın şimdi sonuç da böyle rezillik olur işte aloooo

Yanıtla03
Hasan Demirtas:

bunun kökünü araştır.gazeteci lik bu işi çözer

Yanıtla03
Oguz Han:

O kadar suç dosyası ile bunu dışarıda gezdiren hakim savcı yargı da bu katil kadar suçludur onlar da yargilanmali adam gibi birileri tarafından. Gicini yıkamayı bilmeyen ezik ergene polisi kurban veren sistemi tanımıyorum. Sakın ola ki sistem de beni tanımasın

Yanıtla00
Murat Çita:

28 suç kaydı e-devlet suçları sokağa Salacak ki Masum insanlar temizlesinler Sokaklar suçlularla dolsun devlet işini biliyor ah bu devlet ah bu devlet bu ahlarla ne olacak bilmiyorum

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title