Haberler

Sudan Çıkmaya İkna Edilemeyen Genç Canından Oldu

Abone Ol

ANKARA (İHA) – Başkent’te serinlemek için baraj gölüne giren genç sudan çıkmamak için ısrar edince boğularak hayatını kaybetti.

ANKARA (İHA) – Başkent'te serinlemek için baraj gölüne giren genç sudan çıkmamak için ısrar edince boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Mamak'ta bulunan Bayındır Barajı'na Kadir Yıldırım, arkadaşı ile birlikte piknik yapmak için geldi. Yıldırım bir süre sonra serinlemek için suya girdi. Güvenlik görevlileri ve arkadaşı tarafından fark edilen Kadir Yıldırım'ı sudan çıkması için ikna edilmeye çalışıldı. Alkollü olduğu iddia edilen Yıldırım, can simidi atılmasına rağmen sudan çıkmayacağını ve serinlemek istediğini söyledi. Bir süre sonra çırpınmaya başlaması üzerine güvenlik görevlileri olay yerine uzman dalgıç ekipleri bulunan Büyükşehir İtfaiyesi ve 112 sağlık ekipleri çağrıldı. Dalgıçların çalışması sonucunda Yıldırım sudan çıkarıldı. Sudan çıkarılan Kadir Yıldırım, 112 sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılarak hayata döndürülmeye çalışıldı. Yıldırım'ın cesedi, jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Ankara Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sudan Mamak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title