Haberler

Ekmek almaya gelen AK Partili çocuğa ağır hakaretler edip kovan fırıncı tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Sultangazi'de ekmek almaya gelirken "Reis" diye bağıran çocuğa satış yapmayan ve "Köpeklere ekmek satmıyoruz" diyen fırıncı, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" ve "silahla tehdit" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı.

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir fırıncı, iddiaya göre ekmek almaya gelirken "Reis" diye bağıran çocuğa hakaret ederek dükkandan kovmuş ve hakaretler savurarak satış yapmamıştı. Olayın üzerine çocuğun yakınları dükkana gelerek dükkan sahibine çocuğu neden kovduğunu sormuş, olayı itiraf eden fırıncı ise "köpeklere ekmek satmıyoruz" diyerek çocuğun yakınlarını bıçakla tehdit etmişti.

TUTUKLANDI

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" ve "silahla tehdit" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan K.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından Gaziosmanpaşa Adliyesine gönderilen K.Y, nöbetçi suh ceza hakimliğince "silahla tehdit" suçundan tutuklandı.

İŞ YERİ MÜHÜRLENDİ

Sultangazi Belediyesi ekipleri de yaptıkları inceleme sonucunda aykırılıklar tespit ettiği iş yerini mühürleyip dükkan sahibinin iş yeri açma ve çalışma ruhsatını da iptal etmişti.

Sultangazi'de fırında çocuğa hakaret eden zanlı tutuklandı

Kaynak: AA / Güncel

Sultangazi Fırıncı Ekmek 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Ahmet Yigit:

seçim gecesi silahları doldurun diyen imama neden bişey yapılmıyor acaba bu halkı kin ve düşmanlığa tahrik olmuyor mu

Yanıtla103252
Sm57:

O imam da tutuklansaydı adil olurdu bu iş alışın bu işlere

2138
Çınar Saraç:

İş başka tutuklayın tabi , şurda birine taciz olsa yada dayak yesek haksız yere tutuklama olmaz serbest derler , adalet sadece ampule karşı gelenlere işliyor

Yanıtla140168
Dengiz Elm:

Kanunlar AKP için.

Yanıtla141137
Orcun Yazicioglu:

Peki ya provakasyon? Cocuklar mi kullaniliyor acaba bunun icin?

Yanıtla99148
Erdem Taner:

Soğan ekmek yeriz reis sevgimizi kimseye kullandırtmayız.Bizde ekmeği gider başka fırından alırız ama içimizdeki reis sevgisini alamazsın fırıncı abi.Akpli bir çocuğa bu yapılır mı?Büyüyünce partimize kayıt olacak o çocuk reisçi olacak.Snein gibi fırıncı mı olsun.

Yanıtla94102
Erol Birol :

Asin bunu gitsin

Yanıtla11580
Alfakurt:

Terbiyesiz fırıncı

Yanıtla39131
Güray Dilli :

Kazandık , hazmedeceksiniz , diyorlar

Yanıtla35124
zeha gül:

Artık daha baskıcı bir yönetime mi gidiyoruz...

Yanıtla7763
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title