Haberler

Soğuktan titreyen kumruyu saç kurutma makinesiyle dakikalarca ısıtan vatandaş duygulandırdı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Sultangazi'de bir vatandaş, sağanak yağış nedeniyle ıslanan ve soğuktan titreyen kumruyu dakikalarca saç kurutma makinesi ile ısıttı. Olayı gören başka bir kişinin cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntüler, sosyal medyada kısa sürede beğeni topladı.

Sultangazi'de oturan Sabahattin Yılmaz, İzmir'deki depremi hissettikten sonra evinden çıkarak, aynı binanın ikinci katında bulunan ofisine geçti. Bir süre burada oyalanan Yılmaz, pencereyi açarak dışarı bakarken, sağanak nedeniyle ıslanan ve mermer saçaklara konan bir kumrunun soğuktan titrediğini fark etti.

15 DAKİKA BOYUNCA ISITTI

Yılmaz, ofiste bulunan saç kurutma makinesi ile kumruyu ısıtmaya başladı. Yaklaşık 15 dakika boyunca saç kurutma makinesi ile kumruyu ısıtan Yılmaz'ın o anlarını bir vatandaş cep telefonu kamerası ile kaydetti.

"ONUN DA BİR CANI VAR"

İnsanın içini ısıtan o anları anlatan Sabahattin Yılmaz, "Deprem esnasında evde uzanıyordum. Uzandığım yatak sağa sola kaymaya başladı. O anda ofis olarak kullandığımız kata indim. O ara yağmur da baya yağmıştı. Camı açtığımda kuşu gördüm. Cam kenarına iyice sokulduğunu gördüm. Kuş ıslanmış ve soğuktan donmak üzereydi. Onu o halde gördükten sonra kurutma makinesini aldım. Epeyce onu ısıttıktan sonra kendine geldi. Kendisine kuş yemi de verdim. 15 dakika sonra tekrar aynı işlemi yaptım. Kuş kendine iyice geldikten sonra yemeğini de yedikten sonra uçtu gitti. Görüntü sosyal medyada yayınlanmış. Benim görüntülerden haberim yok. Çekenlerden Allah razı olsun. Onun da bir canı var. Bundan dolayı yaptım" dedi.

Soğuktan titreyen kumruyu saç kurutma makinesiyle dakikalarca ısıtan vatandaş duygulandırdı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sabahattin Yılmaz Sultangazi İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

çok ince:

O hayvana yaptığın iyiliğin karşılığını ahirette alman ümidiyle :)

Yanıtla019
GÜLO:

VALLA GÖZLERİM DOLDU HELAL OLSUN BE

Yanıtla117
bulut:

Helal olsun!

Yanıtla017
Yy:

Bu dunya donuyorsa merhametli vicdanli insanlar sayesinde dönuyor. Ankaradayim ve gunduzleri bile ayaz oluyor kuşlar balkonuma geliyor bende hergun bugday serpiyorum. Yerlerkende mutlulukla izliyorum. Allah herkese vicdan merhamet versin

Yanıtla014
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Hani derler ya sen nasıl bir kralsın,aynen öyle helal olsun sana

Yanıtla012
Akın:

Böyle ince ruhlu insanlarımızda var Allah hiç bir zaman daraltmasın bu kardeşimizi

Yanıtla19
Serdar:

Allah razı olur inşallah. Böyle güzel insanların hatırına dönüyor hala dünya.

Yanıtla010
caller:

pamuk gibi olduk

Yanıtla09
BATRAN:

AFERİN SANA İNSANarada böyle haberler koyun bizimde içimiz ısınsın

Yanıtla08
Tnc:

Yüreğine sağlık, güzel insan. İnşallah kendi sağlığı da iyidir. Konuşurken nefes sorunu var gibi.

Yanıtla07
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title