Haberler

Sünnet Şenliği Sezonu Bakırköy ile Açılıyor

Güncelleme:
Abone Ol

200 çocuk 7 Haziran Perşembe Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde sünnet şenliğinde gönüllerince eğlenecekler.

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonuyla Bakırköy'deki Acıbadem Bakırköy, Çamlık, Ethica İncirli, İnternational Hospital ve Yaşar Hastanelerinde sağlıklı ortamlarda ücretsiz sünnet ettirilen, sünnet kıyafetleri yine ücretsiz dağıtılan, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen tarafından cesaret sertifikaları verilen ve Eyüp Sultan Camii'ne ziyarete götürülen yaklaşık 200 çocuk yarın (7 Haziran-Perşembe) saat 15.00'de Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde sünnet şenliğinde gönüllerince eğlenecekler.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de sünnet şenliği sezonunun ilk sünnet şenliği olacak şenliğine katılarak çocuklara çeyrek altın ve hediyelerini sunacak.

Carousel AVM'nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek sünnet şenliğinde sihirbaz show, tahtabacak ve palyaço gösterileri, müzik performansı da yapılacak.

Ayrıca sünnet çocukları ve aileleriyle, misafirlerine de etli pilav,tatlı,ayran ikramı da olacak.

YER: Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü ( Osmaniye'de bulunan Bakırköy Adliyesi ve Bakırköy Cumartesi Pazarı arkası)

TARİH: 7 Haziran 2012-Perşembe

SAAT: 15.00

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Eyüp Sultan Camii Ateş Ünal Erzen Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title