Haberler

Süper Lig Ekipleri İzlemeye Aldı

Güncelleme:
Abone Ol

PTT 1.Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'da top koşturan orta saha oyuncusu Ömürcan Yıldırımlı'nın gösterdiği performans Süper Lig ekiplerinin dikkatini çekmeye başladı.

Tavşanlı Linyitspor A2 takımında gösterdiği performans ile A takıma yükselen ve son haftalarda kendine ilk 11'de yer bulan 1993 doğumlu genç yıldıza Süper Lig ekiplerinin ve bazı PTT 1.Lig takımlarının teklif götürdüğü ancak Linyitspor'un bu oyuncuyu vermeye yanaşmadığı söyleniyor. Ayrıca orta sahanın sağında ve solunda oynayabilen genç oyuncuyu Milli Takım antrönerlerinin de izlemeye aldığı öğrenildi.

Mücadeleci oyun tarzıyla ve attığı çalımlarla Tavşanlı Linyitsporlu taraftarlarlar tarafından Arshavin lakabını alan Ömürcan Yıldırımlı'nın hedefinin Süper Lig'de oynayarak milli takıma yükselmek olduğu öğrenildi. Kısa boyunun dezavantajını çabukluğuyla kapatan genç oyuncunun Tavşanlı Linyitspor ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

2011 yılında Düzcespor alt yapısından Tavşanlı Linyitspor'a transfer olan Yıldırımlı, kırmızı-siyahlı formayla profesyonel olarak çıktığı 19 maçta 1 gol kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tavşanlı Linyitspor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title