Haberler

Sur'da 2 Güvenlik Görevlisi Şehit Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde yürütülen operasyonlar sırasında 1 asker ve 1 özel harekat polisi şehit oldu.

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için sokağa çıkma yasağı sürerken, dün gece çatışmalar çıktı. Çatışmalarda 1 asker ve 1 özel harekat polis şehit düştü.

AĞIR YARALANAN ASKER ŞEHİT OLDU

Sur'un Fatih Mahallesi Yıkık Kaya Sokak içinde teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 1 asker ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı asker yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.

GENELKURMAY DUYURDU

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, dün saat 22.25'te ağır yaralanan askerin, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" ifadesi kullanıldı.

BAŞINDAN VURULAN POLİS ŞEHİT DÜŞTÜ

Diyarbakır'ın Sur ilçesi Fatihpaşa Mahallesi, Yenikapı Sokak'ta yürütülen operasyonlarda, PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucunda Özel Harekat Polisi Musa Yüce başından vurularak ağır yaralandı. Askeri hastaneye kaldırılan ve Kayserili olduğu öğrenilen Musa Yüce, yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Musa Yüce'nin evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Diyarbakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (170)

eh be kekolarMobil-ANDROID:

nato nun en büyük ordusu olmaya gerek yok cizrenin,surun, nusaybin, silopinin işi 2 saatlik sortiye bakar ama fistanlılar daha şimdiden aihm kapılarında salya sümük devlet bizi katlediyorrr diye yalvarıyor biz şehadete erenlere ne mutlu albayraklarla gidiyoruz , siz paçavralar içinde lağımlarda leşiniz çürüyor

Yanıtla1017
Cp:

Sizinde paçavralara sarılı leşleriniz geliyo türkiyenin işi ekonomisi metropolleri bombalamaya bakar ozamanda imralıya koşar öcalanın ayaklarına kapanırsınız 2012 devrimci operasyonu yediğinizde onu yapmıştınız balık beyinli

414
yevmye Mobil-ANDROID:

ey turkiye milleti gozunu ac, ve sehit aldatmacasiyla avunma, olen asker, polis kesinlikle sehit degil

Yanıtla1691
selocan:

Ey türkler sakın sırtınızı kürtlere dönmeyın sakınnn yoksa dış güçlerde yanlız kalırsınız kürtler sizin kurtulşunuzdur

Yanıtla1389
Manşet haber Mobil-IOS:

Bu iktidar nasıl iktidar katil katil iktidar

Yanıtla777
aksaray binen varmi:

Sarah icin pisi pisine

Yanıtla2448
Adınız batsin:

Yeter barış olsun 30 yıldır Savaşla olmuyor hamsi kafalar

Yanıtla560
Cizreliye cevabacevapMobil-ANDROID:

Kardes madem oyle diyorsun. Git bak doguya bir tane turk yok. elbet orasi ayrilacak eninde sonunda. iyi arastir sivil derken bunlardan ben de bahsetmiyorum. sivil dedigin karninda bebegiyle vurulan, yemekte basina tank mermisi isabet eden, namaz kilarken seccadede vurulandir. Siz kurtleri dislarsaniz kurtlerde ayrilir bu kadar basit

Yanıtla558
CizreliMobil-ANDROID:

NATONUN EN BUYUK ORDUSU, SANLI ASKERLER... PARALI ASKERLER.... yalnizca 13-18 yasindaki cocuklarin ellerinden BIR MAHALLEYI ALAMADILAR! Burda hala parali askerleriyle ovunenleri gorebiliyorum

Yanıtla2830
sivaslı:

kuyucu murat başa gibiler lazım size

01
Tüm 170 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title