Haberler

Suriye'de Yaralanan 5 Asker Türkiye'ye Getirildi

Abone Ol

Suriye'de yaşanan çatışmalarda yaralanan 3 muhalif asker ve 2 Suriye ordusu askeri, tedavi edilmek üzere Türkiye'ye getirildi.

Suriye'de yaşanan çatışmalarda yaralanan 3 muhalif asker ve 2 Suriye ordusu askeri, tedavi edilmek üzere Türkiye'ye getirildi.

Dün akşam saatlerinde Gaziantep'in Karkamış ilçesine 3 kilometre mesafede bulunan Suriye topraklarındaki Carablus bölgesinde, Suriye ordusu ile muhalifler arasında çıkan çatışma bugün de devam etti. Çatışmalarda yaralan 3 Suriyeli muhalif asker ve Suriye ordusu mensubu 2 asker, Karkamış sınırında Türk sağlık ekipleri tarafından alınarak Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin de, Nizip Devlet Hastanesi'ne gelerek, yaralıların durumları hakkında bilgi aldı. Milletvekiline çatışmalar hakkında bilgiler veren muhalif askerler, Carablus bölgesinde kontrolün kendi ellerinde olduğunu, Esad ordusunun tank ve helikopterlerle açtığı ateş sonucu 200 sivilin yaralandığını söyledi. Milletvekili Şahin ise, bu yaralıların Türkiye'ye gelmesi halinde kendilerine gerekli ilginin gösterileceğini söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nizip Devlet Hastanesi Gaziantep Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title