Haberler

Suriyeli Bir Kadınla Evlenmek İçin Yardım İstedi

Güncelleme:
Abone Ol

80 yaşındaki Necati Yıldırım, "Helal süt emmiş bir bayanla evlenmek istiyorum" diyerek yardım istedi.

Ankara'nın Kazan İlçesinde Kaymakam Veysel Beyru'nun düzenlediği halk günü toplantısına katılan 80 yaşındaki Necati Yıldırım, "Duydum ki Türkiye'deki kamplarda Suriye'den gelen çok sayıda dul bayan varmış. Helal süt emmiş bir bayanla evlenmek istiyorum" diyerek yardım istedi.

Halk Günü toplantısına katılan vatandaşların istekleri arasında, sınıf öğretmenlerinin değişmesinden dolayı çocuklarının başarısız olduğunu, eski öğretmenlerinin tekrar aynı sınıfa verilmesini, yatağa bağımlı hastalarını hastaneye götürmek için araç yardımı, emekli olabilmek için neler yapması gerektiğini soran vatandaşlar da bulundu.

Yardım isteyenler arasında bulunan Necati Yıldırım, 9 ay önce eşini kaybettiğini ve 4 çocuğu olduğunu, ancak kendisine bakmadıkları için evlenmek istediğini, bu konuda yardım istediğini belirtti. Necati Yıldırım, "Duydum ki Türkiye'deki kamplarda Suriye'den gelen çok sayıda dul bayan varmış. Bunların içinden 50-60 yaşlarında abdestinde namazında olan, helal süt emmiş bir bayanla evlenmek istiyorum" dedi. SSK'dan emekli olduğunu söyleyen Necati Yıldırım, Kazan'da arsa ve tarlalarının yanında, oturduğu evin de kendisine ait olduğunu söyledi. Yıldırım'ın daha önce de aynı taleple Kaymakamlıktan istekte bulunduğu öğrenildi.

Kaymakam Beyru ise bu istek karşısında, "Necati amca; bu çok hassas bir konu, dikkat et. Evlenmek vaadiyle seni dolandırmaya kalkanlar olabilir. Ancak bu nasıl olur, ne yaparız bilemiyorum. Böyle bir şey olabiliyor mu, ya da kamplarda Türkiye'den biriyle evlenmek isteyen bayanlar var mı, bir bakalım. Olursa sana yardımcı oluruz" dedi. - Ankara / Kazan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necati Yıldırım Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title