Haberler

Suriyeli Gelin Düğün Öncesi Altınlarla Kaçtı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da otelde çalışan işitme engelli B.Y. ile dini nikahla evlenen Suriyeli Fatma Sultan, düğün öncesinde takılan altınlarla kaçtı.

Antalya'da bir otelde çalışan işitme engelli 32 yaşındaki B.Y. ile dini nikahla evlenen Suriyeli 22 yaşındaki Fatma Sultan, düğün öncesinde takılan altınlarla kaçtı.

SIRRA KADEM BASTI

B.Y. ile babası M.Y., tavsiye üzerine Reyhanlı'ya giderek Suriyeli bir kız beğendi. Annesine 3 bin lira 'süt parası' veren baba ile oğlu, kızı ve ağabeyi olduğunu söyleyen Muhammet Sultan'ı alıp Antalya'ya getirdi.

Dini nikah sonrasında Suriyeli geline 6 bilezik, yüzük, küpe ve saat alındı. Kuyumcudan çıktıktan sonra takıları koluna takan Suriyeli gelin, alışveriş için gittikleri marketin önünden kayıplara karıştı. Kuyumcuda altın alınırken çekilen fotoğraflarla polise giden damadın ailesi, dolandırıldıklarını söyleyerek şikayetçi oldu.

2 KİŞİ İLE BİRLİKTE KAÇTI

Gelinin markette ortadan kaybolduğunu, güvenlik kamerası görüntülerini izleyince, bir adam ve bir kadınla birlikte kaçtığını gördüklerini anlatan baba M.Y. "Suriyeli gelin ve ağabeyi olduğu söylenen gencin baş parmağında 'HM' harflerinin yazılı olduğu bir dövme vardı. Ağabeyi diye tanıtılan kişi muhtemelen kocasıydı. Suriyelilere kucak açıp oğlumuzu onlardan bir kızla evlendirmek isterken başımıza bunlar geldi. Altınları da veresiye almıştık" dedi.

FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTILAR

Ayrıca 'süt parası' olarak verdikleri 3 bin liradan da olduklarını aktaran M.Y., "Bunun yanında kıza giysiler de almıştık, onlar da gitti. Altın almak için gittiğimiz kuyumcuda fotoğraflarını çekmiştik. Bu fotoğraflardan ve aracıların telefonlarından bu kişilerin yakalanıp cezalandırılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Sultan Reyhanlı Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (39)

02 adiyaman:

ne salaklar var bizim ülkemizde bunun gibi

Yanıtla133
esesliMobil-ANDROID:

ne salak milletiz biz.

Yanıtla527
psychoMobil-ANDROID:

öküz alırdık o parayla.Öküz...

Yanıtla031
türk kızı:

hahha ne iyi yapmışlaarrr:))

Yanıtla328
vatansever:

Ben anlamadım suriyeliler zaten vatanı bırakıp vatanına hainlik ederek kolayı seçip kaçmışlar. En büyük suç vatana hainlikdir. onlar zaten karılarının arkasına takılarak vatanını bırakıp kaçmışlar her şeyi beleş istiyorlar hem bunlara kanıyorlar hem bunlara kendi insanlarını işden çıkarıp onların yerine işe alıyorlar. hemde kiralık ev veriyorlar tersi olsaydı acaba suriyeliler sizleri bu şekilde karşılar mıydı bir düşünün.

Yanıtla129
HasMobil-IOS:

Vuramadan gitti mal

Yanıtla128
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW:

suriyelilerin kendi ulkelerine bile faydasi yok turkiyeye fayda degil zarar verirler arap milletimi guvenme kov gitsin

Yanıtla325
abc:

mal mal mal cevrenden bir kizla evlenseydin ya

Yanıtla125
özlemmm:

allah için yüzünde hayır yok eş alacaksanız ne olursa olsun türk alın en çok baba evine kaçar

Yanıtla223
bunlar ülkesini satip geldi .:

sana kazik atmis cok görme

Yanıtla024
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title