Haberler

Suriyelilere yardım -

Abone Ol

Deniz Feneri Derneği Ege Temsilciliği Şanlıurfa'da yaşayan Suriyeliler için 1 tır yardım malzemesi gönderdi.

Deniz Feneri Derneği Ege Temsilciliği Şanlıurfa'da yaşayan Suriyeliler için 1 tır yardım malzemesi gönderdi.

Çoğunluğu tekerlekli sandalye ve hasta bezinden oluşan yardım malzemelerinin bulunduğu tır, cuma namazı sonrası Bornova'daki Ali Rıza Güven Camisinden hareket etti.

Derneğin Ege Temsilcisi Harun Ece, gazetecilere yaptığı açıklamada, yer yüzünde son yoksula ulaşıncaya kadar çalışmaya devam edeceklerini belirterek, geçen ay Şanlıurfa ziyareti sırasında kendilerine tekerlekli sandalye ve hasta bezi ihtiyacı olduğunun iletildiğini, bunun üzerine harekete geçtiklerini söyledi.

Malzemelerin büyük çoğunluğunun tekerlekli sandalye, hasta bezi, gıda ve giyim ürünlerinden oluştuğunu aktaran Ece, "Malzemeler Şanlıurfa'ya sığınan savaş mağduru ve savaş sebebiyle sakat kalan Suriyelilere verilecek. Bir kısmı da Suriye içlerine gönderilecek" dedi.

Ece, Ege temsilciliğinin geçen yıl da bölgeye 8 tır yardım malzemesi gönderdiğini, İzmir'deki Suriyelilere de yaklaşık 635 bin liralık yardım yaptığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa Ece Ege Bornova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title