Haberler

Suruç Saldırısında Yaralanan Gencin Facebook Konuşmaları Ortaya Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Suruç saldırısında ağır yaralanan Mert Cömert'in, yolculuğa çıkmadan önce Facebook üzerinden arkadaşıyla yaptığı vasiyet gibi konuşmalar ortaya çıktı.

Şanlıurfa'da Suruç İlçesi'nde yaşanan saldırıda ağır yaralanan Mert Cömert'in Facebook üzerinden arkadaşıyla yaptığı konuşma ortaya çıktı. Cömert'in arkadaşına, "Bizimkilere Samsun'da kalacağım yalanını uydurdum." dediği görüldü.

"KOBANİ'YE GİTME HAYALİM GERÇEK OLUYOR"

Saldırıdan ağır yaralanan ve Urfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde yaşam mücadelesi veren Mert Cömert'in arkadaşıyla yaptığı konuşma Facebook'ta paylaşıldı. Cömert'in yolculuğunu, "İnsanlık için gidiyoruz bir şeyler yapılması şart. Kobani'ye gitme hayalim gerçek oluyor" sözleriyle dile getirmiş.

"SAMSUN'DA KALACAĞIM YALANINI UYDURDUM"

Kobani'ye gideceğinden ailesinin haberi olmadığını arkadaşıyla paylaşan Cömert, "Güzel bir şey yapıyorum da, çok da anlamlı ama bizimkilere Samsun'da kalacağım yalanını uydurdum. Yakalanmasak iyidir. Orada Karadeniz'imizi iyi bir şekilde temsil edeceğime inanıyorum." demiş.

"KARADENİZ'İN ASİ ÇOCUĞU ŞEHİT OLDU"

Ölümüyle ilgili arkadaşıyla esprili bir konuşmada yapan Cömert, "Ölmezsek iyidir, ölürsek artık bizi unutmazsın devamlı paylaşım yaparsın hakkımızda. Ölürsem Karadeniz'in asi çocuğu Kobani'de şehit düştü dersin" diyerek adeta vasiyette bulunmuş.

İşte Cömert ve arkadaşı arasında geçen son konuşma:













Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mert Cömert Facebook Kobani Samsun Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (120)

Fatih:

Urfa63 rumuzlu cevap ver senin askerin şehidin demişsin hain devletimiz kobanilere ssuriyeler sınırlarımıza açtı tırlar dolusu yardm gönderdi ypg nin konvoy halinde kobaniye geçişini sağladı yaralılarınızı Türk doktorlar devletimizin hastanelerinde tedavi etti kamplar kuruldu aş, yiyecek verildi giyicek yakacak verildi taş attığınz askerlerimiz, polisimz güvenliklerini sağladı çocuklarn eğitimleri verildi geçicide olsa kimlik verildi bu iyiliklrin karşığı 2 polimiz bir askerimiz şehit edildi NANKÖRLER

Yanıtla1985
Burak:

Yavus Sultan Selim Han Asırlar Öncesinde Bu İnsanların Karakter Analizini Yapıp Bizleri Uyarmıştır. Uyumaya Devam Etmek İsteyen Beğenmesin :)))Kürde fırsat verme Ya Rab, Dehre sultan olmasınAyağını çarık sıksın, Karnı bile doymasınVur sopayı al haracı, Asla iflah olmasınOl bu çeşmeden gavur içsin. Rum içsin, Kürde nasip olmasınVasiyetim oldur kim, Kürd bin kere yalvarsın. İnanma, kanma. Yakana bit, kapına Kürd dadandırma.

Yanıtla8320
Maraslı:

Gebermen dilegim cehennem mekanin olsun Cenneti zaten unut kafirlerin cennette ne isi var Ne mutlu TURKUM D iyene

Yanıtla2865
Tr:

Tez zamanda geberdiğini duyarız inşallah. Benim polisimin askerimin bir damla kanı etmez sizin topunuz.

Yanıtla1675
recaat:

Kardeşim benim seninle gurur duyorum evet sen şehid sin bir Diyarbakırlı olarak asla unutmicaz seni asla ne seni nede ölen arkadaşlarını

Yanıtla4940
ccc kürşat ve 40 çerisi ccc:

o suruçta ölen hiç bir kimseye acımıyorum niye mi ?hepsi vatan hainiydi onların. vatana ihanet eden sonuna kadar ölümü hakader ister türk olsun ister kürt ister arap istersede orda ölen kişi benim akrabam olsun. biz bu osmanlı kültürüyle böyle gördük. hepsinin mekanı cehennem olsun

Yanıtla3835
AzerbaycanMobil-IOS:

Şehitsin sen kardeşim şehit ! Unutmucaz seni laz oglu !

Yanıtla5515
KalfaMobil-IOS:

Hep terörden terörist den bahsediyorsunuz şehitleri unutmuşsunuz yazık

Yanıtla070
diyarbakır:

Lan hiçmi insaf yok sizde arkadaşlarımız barış için gidecekler di

Yanıtla634
İzmirli:

Babamın bana nasihatidir hep...EŞŞEK ADAM ÉŞŞEK OLUR.....MAL YAA HEP ÖZENTI..KİM TINLAR seni..hepsi malesef kus beyinli deniz gezmise özenti..ey Allahim sen bunlara akil ihsan eyle..deniz gezmisin universiteden arkadasi vardi avukat abi..hep derdi deniz gezmiş salagin önde gideniydi..

Yanıtla858
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title