Haberler

Suruç'ta Ölen Gencin Babası: Yaşasın Sosyalizm, Yaşasın Devrim

Güncelleme:
Abone Ol

Suruç'taki saldırıda hayatını kaybeden gencin babası, oğlunun tabutunun başında "Yaşasın sosyalizm, yaşasın devrim" diye bağırdı.

Kendisinin yaralandığı patlamada yaşamını yitiren Çağdaş Aydın'ın babası Fethi Aydın, oğlunun cenaze törenine katıldı. Şanlıurfa'da tedavi gördüğü hastaneden hasta önlüğüyle çıkarak Gaziantep'e gelen Fethi Aydın, terör saldırısını kınayarak, saldırganın bir an önce bulunmasını istedi.

"DİĞER OĞLUM DA ÜÇ GÜNDÜR ALANLARDA"

Oğlunun hayatını mücadeleye adadığını söyleyen baba Aydın, "Bir damla gözyaşı dökmeyeceğiz. O zaman Kobani özgürleşecek, Türkiye halkları özgürleşecek. Benim oğlum hayatını buna adadı. Ona layık olacağız." dedi.

"BİZ KAZANACAĞIZ"

Konuşması sıklıkla alkışlarla ve 'Şehit namerin' sloganlarıyla kesilen Aydın, "Ben de savaşacağım, bunun başka yolu yok. Biz kazanacağız, biz kazanacağız. Gezi'deki direnişi, Kobani'ye, özgür alanlara taşıyacağız." şeklinde konuştu.

"YAŞASIN SOSYALİZM, YAŞASIN DEVRİM"

Aydın, konuşmasını "Yaşasın sosyalizm, yaşasın devrim, yaşasın halkların kurtuluş mücadelesi." diyerek noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fethi Aydın Şanlıurfa Gaziantep Kobani Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (610)

TİYNETİ BOZUKLAR:

DEVRRİMİNE SOKAYİM SENİN, SOSYALİST DUZENE HAYRANSAN GİT KUBAYA ORDA YÁSA. AMA YÉMEZ Bİ BOK YOK KODUGUMUN YERİNDE. KUBADA SADECE 300 NOKTADA İNTÉRNET BAGLANTİSİ VAR ONADA SADECE İZNİ OLANLAR GİREBİLİYOR. AL SANA SOSYALİZM GİT YASA.

Yanıtla14198
Kürt:

Sen evladına Babalık yaptınmı o kel kafan secdeye degdimi senin oğlun önce senden hesap soracak

Yanıtla13195
Muss isviçre:

Demekki bomba tam hedefi vurmuş.yanliz 32 az daha çok iseriz.120 lik havan yokmuydu ben havancı idim askerde tanzim atışından sonra 6 habanı dağıtarak atacaksınki zaiat çok olsun.

Yanıtla8187
NTMobil-IOS:

Çocuğuna sahip çıkmamış utanmadan konuşuyor

Yanıtla9169
malatyalı:

Savunduğunuz sosyalizm 20.yüzyılda toprağa gömüldü sizin beyninizi örümcek bağlamış

Yanıtla10145
10:

Biz daha çok uzulmusuz o zaman... Edepsiz herif senin oğlun ölmüş biz kazanacağız havasındasin... Sen o çocuk küçükken oleydin de o çocuk senden öğrendiklerini uygulamaya ydi

Yanıtla7134
toros:

meymenetsiz dinsiz belliki oglunu sen marjinalleştirmiş kendi kazdıgın kuyuya düştün şimdi götünü yırt bakalım

Yanıtla20118
samsunlu:

Yaşasın turk.milleti yaşasın şehirler ve şehit anaları yasasin mustafa kemal yaşasın Alparslan turkes ve hareketi yaşasın muhzin Yazıcıoğlu ve hareketi yaşasın turk milliyetçiliği yaşasın İslam sancagi

Yanıtla1129
arc:

O değilde ağaçlara yazık oldu.bidahaki sefere açık alanda nifak tohumu eksinler.fezaya uçunca ortalığa zarar vermiş olmazlar enazından.ağaçları çok sever ya bunlar.o bakımdan.

Yanıtla3127
ÖZ:

Teröristlere ölüm geberin

Yanıtla12110
Tüm 610 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title