Haberler

Suruç'taki Katliamda, Polisin Ağzını Yırtmaya Çalıştığı Genç de Öldü

Güncelleme:
Abone Ol

Saldırıda hayatını kaybedenlerden biri de Cebrail Günebakan oldu. Günebakan; polisin, Kobani eyleminde yaptığı müdahale sırasında çekilen fotoğrafla hafızalara kazınmıştı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde sabah saatlerinde canlı bomba saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda 31 kişi hayatını kaybederken 100'e yakın kişi de yaralandı. Saldırının ardından hayatını kaybedenlerin isimlerine ilişkin ESP tarafından yapılan açıklamada bir isim dikkat çekti. O isim Cebrail Günebakan'dan başkası değildi.

FOTOĞRAFI SİMGE OLMUŞTU

Günebakan, Adana'da yapılan Kobani'ye destek eyleminde polisin müdahalesine uğramış ve çekilen fotoğraf polis şiddetinin boyutlarını gözler önüne sermişti.

AİLESİ SURUÇ'A GİTTİ

Öte yandan Cebrail Günebakan'ın ölüm haberi üzerine merkez Seyhan İlçesi Dağlıoğlu Mahallesi'nde oturan ailesi Suruç'a gitti. Van nüfusuna kayıtlı olan Günebakan'ın cenazesinin Adana'ya mı yoksa Van'a mı götürüleceği henüz kesinlik kazanmadı.
Patlamada ölen Yunus Emre Şen'in ise Ağrı nüfusuna kayıtlı olduğu bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şanlıurfa Günebakan Cebrail Kobani Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (342)

firat dicle:

bu güzel Sehitlerimize Allahtan rahmet tüm Kürdistan halkinin basi sagolsun Kürdistan sagolsun güzel Sehitlerim intikaminiz mutlaka ama mutlaka alinacaktir ve ilk ceyrek taksit adiyamanda alindi ve devami da gelecelektir halkimiz hic merak etmesin bu halk sahipsiz deyildir Kürdistani bu katil Küffarlara mezar edecegiz her biji Kürd, u Kürdistan Viransehirli

Yanıtla8226
ağza bak ağza:

yazık oldu at ağızlıya

Yanıtla1949
polis karısı:

ellerine sağlık o polis abimin...

Yanıtla4324
Iğdır Mobil-ANDROID:

türk olmaktan utanıyorum bu kadar ırkçılık hitler yapmadı kopekler

Yanıtla3529
boş işler:

iyi denk gelmiş desene

Yanıtla2735
MEHMET:

geberdi ermeni tohumu

Yanıtla2036
HalkMobil-IOS:

Bu medya pkk yanlısı polis asker vatan düşmanı

Yanıtla2035
Her wiha:

Ey asil Kürdistan sevdalısı; görmezden gelme ve bak, bu hain kadın ve uyuşturucu taciri Türklerin, bizzat sana ve çevrene ve dostuna pervasız ve şereften yoksun bir şekilde yaptıklarını.

Yanıtla3713
dadas:

Polis iyi yapmis baksana her yerden cikiyormus simdi gitsin ahirette baksin neler varmis

Yanıtla1535
Sivaslee:

PKK lı olan gebersin !

Yanıtla1930
Tüm 342 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title